Ντέμης για Βανδή: «Η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια»

Τα παράπονα του ποδοσφαιριστή για την τραγουδίστρια

Δείτε όσα είχε πει ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη Δέσποινα Βανδή στο Ενώπιος Ενωπίω τον Απρίλιο του 2020

Μήπως η έλλειψη χρόνου ήταν μία από τις βασικές αιτίες στην εξέλιξη του γάμου της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη; Τι έφταιξε και το άλλοτε full in love ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά;

ΒΑΝΔΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Χώρισαν Βανδή - Νικολαΐδης: Η ανακοίνωση για το διαζύγιό τους

«Εγώ έχω χρόνο, ο Ντέμης πολλές φορές δεν έχει» έλεγε η Δέσποινα Βανδή το 2012, όμως και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ όπως φαίνεται, πίστευε το ίδιο για εκείνη.

βανδη ντεμης χωρισμος

Δέσποινα Βανδή: Οι μετανάστες γονείς, οι σπουδές και η αλλαγή επωνύμου

Τα παράπονά του για τη σύντροφο, σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Δέσποινα Βανδή, δεν είχε διστάσει, μάλιστα, να τα εκφράσει δημόσια ο Ντέμης Νικολαΐδης, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του στο Sport FM πριν από πέντε περίπου χρόνια.

Δέσποινα Βανδή: Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν «ό,τι ονειρευόταν»

Σπάνια μιλούσε για τη σχέση του με τη σύζυγό του. Ήταν η εποχή που η διάσημη τραγουδίστρια πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ Mamma Mia στο θέατρο Παλλάς και είχε υπερφορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

βανδη

Θέατρο Ακροπόλ - Πρεμιέρα παράστασης "Mamma Mia" (2017) - Μπέττυ Μαγγίρα - Δέσποινα Βανδή - Μαριέλλα Σαββίδου/ NDP

Βανδή – Νικολαΐδης: Όλες οι φορές που τους πέτυχε ο φακός να φλερτάρουν!

«Αφού δε βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω… Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με τη Δέσποινα Βανδή να του απαντά με αμηχανία: «Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χάνομαι που λένε κάποιοι….».

ΒΑΝΔΗ ΧΩΡΙΣΕ

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι για τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Πλέον, Δέσποινα και Ντέμης έχουν ο καθένας όσο χρόνο επιθυμούν για τον εαυτό τους αλλά και τα παιδιά τους, τα οποία, όπως τόνισαν, αποτελούν απόλυτη προτεραιότητά τους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top