Δέσποινα Βανδή: Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν «ό,τι ονειρευόταν»

Οι αφιερώσεις, ο παθιασμένος έρωτας και ο χωρισμός

Δείτε όσα είχε πει ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη Δέσποινα Βανδή στο Ενώπιος Ενωπίω τον Απρίλιο του 2020 - Στην αρχή του βίντεο και η αφιέρωση της Βανδή στον «άντρα της ζωής της»

Χωριστούς δρόμους στη ζωή αποφάσισαν να πάρουν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια γάμου και δύο παιδιά. Οι δύο τους έζησαν έναν φλογερό έρωτα και ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz για πολύ καιρό. Πολλοί ήταν εκείνοι που «ζήλευαν» τη γεμάτη πάθος σχέση τους και την οικογένεια που δημιούργησαν.

Χώρισαν Βανδή - Νικολαΐδης: Η ανακοίνωση για το διαζύγιό τους

Δέσποινα και Ντέμης δεν έκρυβαν λεπτό πόσο ερωτευμένοι είναι και είναι πολλές οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε «τσακώσει» σε τρυφερά ενσταντανέ.

Βανδή – Νικολαΐδης: Όλες οι φορές που τους πέτυχε ο φακός να φλερτάρουν!

βανδη ντεμης χωρισαν

χωρισαν βανδη ντεμης

Χωρισμός Βανδή - Ντέμη: Τα δάκρυα της Δέσποινας την ώρα που τραγουδούσε

Εκείνος της αφιέρωνε γκολ κι εκείνη τραγούδια. Χαρακτηριστική είναι η τρυφερή αφιέρωσή της σε συναυλία της στον Λυκαβηττό το 2009 λίγο πριν τον ακολουθήσει στην Ισπανία, και συγκεκριμένα, στη Μαδρίτη, όπου κι έπρεπε να πάει εκείνος για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με το ποδόσφαιρο.

Τα εισιτήρια της συναυλίας αυτής εξαντλήθηκαν και η Βανδή ανέφερε: «Θα μου λείψετε πολύ, θα σας σκέφτομαι εκεί που θα πάω», κάνοντας το θέατρο να την αποθεώνει αλλά και να στεναχωριέται ταυτόχρονα που η αγαπημένη τους τραγουδίστρια θα έφευγε εκτός Ελλάδος.

Τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Αν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σαν τον άντρα μου, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος!

βανδη ντεμης νικολαιδης χωρισμος διαζυγιο

«Στον άντρα της ζωής μου, που είναι κι απόψε εδώ» είπε δυνατά στο κατάμεστο θέατρο συγκινημένη πριν ξεκινήσει να τραγουδά το κομμάτι «Ό,τι ονειρευόμουν» και το κοινό την καταχειροκρότησε και φώναζε «Ντέμης, Ντέμης, Ντέμης!»

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο, όπως πολλοί έρωτες έτσι και αυτός έφτασε στο τέλος του και το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι χώρισε οριστικά. Την ανακοίνωση της λήξης του γάμου τους έκανε ο μάνατζερ της τραγουδίστριας, Γιώργος Αρσενάκος, την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top