Κόνι Μεταξά: Ο σύντροφός της πρωταγωνιστεί στο νέο της video clip

Full in love η τραγουδίστρια – performer με τον Μάριο Καπότση

Έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Μάριου Καπότση ζει η Κόνι Μεταξά. Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και αυτός είναι ο λόγος που δεν το βλέπουμε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Βέβαια, πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια – performer με μία ανάρτησή της στα social media τάραξε τα νερά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον πολίστα δείχνοντας ένα μονόπετρο.

Κόνι Μεταξά: Παντρεύεται με τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση;

Πολλοί θεώρησαν πως ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αλλά λίγες ημέρες αργότερα, ο πατέρας της τραγουδίστριας, Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στην εκπομπή «Love it», δήλωσε πως η κόρη του έκανε πλάκα.

Παντρεύεται η Κόνι Μεταξά; Η on air απάντηση του Λευτέρη Πανταζή

Αυτή τη φορά, η πάντα ανατρεπτική Κόνι Μεταξά ετοίμασε μία ακόμα έκπληξη. Κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο: «Αμάν».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Δίνει το δικό της ρυθμό στο καλοκαίρι, με ένα δυναμικό τραγούδι που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records μετά τα επιτυχημένα «Μόνο Πάγο» και «Aye Aye» στα οποια συνεργάστηκε με τον Taso Xiarcho.

Στο τέλος του music video βλέπουμε τον πολίστα που κατάφερε να της «κλέψει» την καρδιά να την περιμένει. Τους στίχους έγραψε ο Chris Achilleos και τη μουσική ο ίδιος μαζί με τον Βασίλη Κουμεντάκο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top