Μπαλατσινού – Κικίλιας: Σήμερα η βάφτιση του γιου τους

Και το όνομα αυτού Παναγιώτης - Αντώνιος

Όσα είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού για τη βάφτιση του γιου της στο Happy Day

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι βαφτίζουν τον γιο τους στο αγαπημένο τους νησί, την Πάτμο. 

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου, Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον υπουργό Υγείας και την παρουσιάστρια με φιλία ετών. 

Μπαλατσινού γιος

Με τον γιο της κατά τη διάρκεια βόλτας

Ο μικρούλης που γεννήθηκε ανήμερα Χριστουγέννων του 2020 θα πάρει το όνομα Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι του Αγίου Αντωνίου στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. 

 

 

Έκκληση του ζευγαριού είναι να μην παραστούν στη βάφτιση εκπρόσωποι των ΜΜΕ, ώστε να μη δημιουργηθεί οποιοσδήποτε συνωστισμός και η οικογένεια να βιώσει το μυστήριο της βάφτισης ιδιωτικά και με κατάνυξη.

 

 

Αντί δώρων, ο υπουργός Υγείας και η σύζυγός του ζήτησαν από τους καλεσμένους τους αντί δώρου να κάνουν δωρεά στο όνομα του μικρού για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Στη βάφτιση οι καλεσμένοι δε θα ξεπερνούν τους 30. Νονοί του μικρού θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η φίλη της Τζένης Μπαλατσινού Βιολέττα Λάππα και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος. 

Μπαλατσινού Κικίλιας

Στον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια

Μετά το τέλος του μυστηρίου, θα δειπνήσουν σε μία παραδοσιακή ταβέρνα, όπου κι εκεί η τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων είναι προτεραιότητα. 

Εκεί θα προσφερθούν στους λίγους προσκεκλημένους οι μπομπονιέρες: ένα κερί με ένα γαλάζιο ιππόκαμπο που συμβολίζει το σχήμα του νησιού, αλλά και αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την προστασία, την γενναιοδωρία και την καλή τύχη. Τα μαρτυρικά έφτιαξαν πατέρες από τα μοναστήρια του νησιού και τα γλυκά που θα προσφέρουν είναι τοπικά γλυκά που προετοίμασαν κυρίες του νησιού.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top