Έξαλλη η Βίκυ Κάβουρα: «Χρεώνομαι κάθε μήνα και διαφορετικό σύντροφο»

«Νομίζω ότι η προσωπική ζωή όταν γίνεται ''μη προσωπική'', χαλάει»

Ξέσπασε η Βίκυ Κάβουρα καθώς μιλούσε στο περιοδικό ΕΓΩ για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις που της… χρεώνουν τα ΜΜΕ κατά διαστήματα.

Βίκυ Κάβουρα: Είναι τελικά ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη;

Θεωρείς ότι είσαι παρεξηγημένη ως προς τα media ή το κοινό, γιατί συνήθως βγάζεις μία συστολή στις συνεντεύξεις σου.

Παρεξηγημένη δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη. Ωστόσο, ναι, έχω μια άμυνα γιατί πάντα ακούω ερωτήσεις που δεν σχετίζονται με το θέατρο ή κάποιο σίριαλ. Διαπιστώνω ότι αυτό επηρεάζει την δουλειά μου, ακόμα και τις επαγγελματικές προτάσεις που θα δεχτώ. Αλλοιώνεται η ταυτότητα μου ως ηθοποιός, όταν δίνεται τόσο βάση στην προσωπική μου ζωή.

Είσαι όνομα και πράγμα δηλαδή! Κλείνεσαι στο καβούκι σου;

Ναι, και περιμένω με τις δαγκάνες πότε θα γίνει η επίθεση. Δε μου αρέσει που το κάνω αυτό και καταλαβαίνω ότι με θεωρούν απόμακρη εξαιτίας αυτού. Όμως, είμαι πολύ ανοιχτός και δοτικός άνθρωπος όταν νιώθω ότι δεν με εκμεταλλεύονται.

Όλα αυτά τα χρόνια προφυλάσσεις την προσωπική σου ζωή. Καθώς μεγαλώνεις, μπορεί να αλλάξει αυτό;

Νομίζω ότι η προσωπική ζωή όταν γίνεται «μη προσωπική», χαλάει. Είναι από τα πιο ευαίσθητα θέματα και θεωρώ ότι δεν πρέπει να αγγίζεται. Ποτέ δε μου άρεσε να την προβάλλω. Παρόλα αυτά, βλέπεις, χρεώνομαι κάθε μήνα και διαφορετικό σύντροφο. Είμαι πολύ επιλεκτική και ευαίσθητη. Δυσκολεύομαι να επιλέξω και να κρατήσω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Δεν καταλαβαίνω, ενώ είμαι μοναχική, πώς γίνεται να προβάλλεται ότι αλλάζω τους άντρες σαν τα πουκάμισα. Είναι σαν να παρουσιάζεται μια άλλη κοπέλα με το δικό μου όνομα.

Στα ακραία δημοσιεύματα πώς αντιδράς; Εκνευρίζεσαι, στεναχωριέσαι, κινείσαι νομικά;

Νιώθω απροστάτευτη, αυτό με ενοχλεί. Γιατί να λένε για εμένα κάτι που δεν ισχύει; Είμαι μια γυναίκα μαχήτρια που προσπαθώ τόσα χρόνια μόνη μου να ζω και να επιβιώνω ήσυχα, χωρίς να ενοχλώ κανέναν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με το ζόρι πρέπει να παρουσιάσουμε την αντίθετη εικόνα. Αν ήμουν παντρεμένη ή σε μια πολυετή σχέση ή ήμουν μανούλα, θα μου καταλόγιζαν όσα μου καταλογίζουν;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top