Η Λίζα από το «Λατρεμένοι μου γείτονες» κάνει καριέρα ως plus size μοντέλο!

Εντυπωσιακή, 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Όλοι θυμόμαστε την τηλεοπτική «Λίζα» από το «Λατρεμένοι μου γείτονες». Δεκατρία χρόνια μετά το τέλος της σειράς, βλέπουμε ότι η όμορφη Λίζα έχει αλλάξει… πλεύση και κάνει πλέον καριέρα ως plus size μοντέλο!

λιζα καλημούκου μοντέλο

Η Σμαράγδα Καλημούκου στον ρόλο της «Λίζας»

Η Σμαράγδα Καλημούκου όπως είναι το πραγματικό της όνομα ασχολείται πλέον σοβαρά με τον χώρο της μόδας και έχει μάλιστα εμφανιστεί και στην εκπομπή «Πρωινό» διαφημίζοντας ρούχα.

λιζα καλημούκου pop up

Σμαράγδα Καλημούκου: Όσα είπε για την καριέρα της ως plus size model

Η «Λίζα» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up για αυτή την αλλαγή στη ζωή της, τη δημοσιότητα που κέρδισε μέσα από τη σειρά, αλλά και το νέο της επάγγελμα.

«Μπορεί να φοράω έξω γυαλιά και μάσκα και πάλι με αναγνωρίζουν από τη φωνή. Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Με σταματάνε και με ρωτάνε και πολύ μικρότεροι σε ηλικία που προφανώς ξέρουν τη σειρά από τις επαναλήψεις», είπε αρχικά η Καλημούκου και συνέχισε: «Είμαι ambassador σε μια εταιρεία με plus size ρούχα. Είμαστε μια εταιρεία που αγαπάμε και αναδεικνύουμε τις γυναικείες καμπύλες. Τώρα ετοιμάζω και τη δική μου συλλογή ρούχων, που θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμη».

Aκόμα, πρόσθεσε ότι δεν έχει δεχτεί ποτέ κάποιο αρνητικό σχόλιο για το σώμα της ή τουλάχιστον δεν το έχει αντιληφθεί. 

«Είχα μια άτυχη στιγμή στη ζωή μου, όταν έχασα τη μητέρα μου. Μέσα από όλο αυτό βγήκα πιο δυνατή» κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top