Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες και το σχόλιο Κοντιζά

Ο κριτής του MasterChef και η ηθοποιός των «Άγριων Μελισσών» στα Κουφονήσια

Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου μίλησαν πρώτη φορά για τη σχέση τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φαίνεται πως είναι ευτυχισμένος έχοντας τους τελευταίους μήνες στο πλάι του τη Χρύσα Μιχαλοπούλου. Ο καταξιωμένος σεφ και κριτής του MasterChef και η ηθοποιός των «Άγριων Μελισσών» μπορεί στην αρχή να κρατούσαν τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους. 

masterchef κουτσόπουλος μιχαλοπούλου

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες μίλησαν για πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση τους.

Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Μίλησαν πρώτη φορά για τη σχέση τους

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει», είχε πει η όμορφη ηθοποιός.

Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου: Διακοπές στα Κουφονήσια

Πριν από μερικές ώρες, η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή της φωτογραφία με τον σεφ. Στο στιγμιότυπο τούς βλέπουμε να ποζάρουν μαζί σε μία selfie, στις διακοπές τους στα Κουφονήσια.

«Να βρείτε κάποιον να... Κλπ κλπ», έγραψε η Χρύσα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

κουτσόπουλος σχεση χρυσα

κουτσόπουλος κοντιζάς μιχαλοπούλου

Κοντιζάς - Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου στο Θέατρο Άλσος/ NDP

Ανάμεσα στα πολλά σχόλια που συγκέντρωσε η ανάρτηση αυτή, το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά ήταν εκείνο που ξεχώρισε. Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε με χιούμορ: «Μην ψαρώνεις, αλληθωρίζει. Το παθαίνει με τη ζέστη».  «Ήρθε η κινέζικη οχιά από την Οκινάουα να μας μαυρίσει την ψυχούλα», απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top