Πετρούνιας – Μιλλούση: Το album της βάπτισης των κοριτσιών τους

Ένας από τους νονούς ήταν ο Χρήστος Μάστορας

Τα κοριτσάκια τους βάπτισαν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιουνίου στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. 

Η Βασιλική Μιλλούση έλαμπε στο λευκό εντυπωσιακό φόρεμά της, το οποίο ταίριαζε απόλυτα με τα φορέματα των δύο κοριτσιών της. Όσο για τον Λευτέρη Πετρούνια, εκείνος φόρεσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι.

Η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού ήρθε στη ζωή τον Νοέμβριο του 2019 ενώ η μικρότερη τον Δεκέμβριο του 2020. Το όνομα της πρώτης είναι Σοφία και της δεύτερης Ελένη, με τους γονείς της να τη φωνάζουν Λένια.

Πετρούνιας- Βασιλική: Βάπτισαν τις δύο κόρες τους! Δείτε φωτογραφίες

Το θέμα της βάπτισης ήταν οι κύκνοι. Νονοί της Σοφίας είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη Πετρούνια, Βασίλης Λαζαρίδης. Από την άλλη, νονοί της Λένιας είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής Μιλλούση, Θάλεια Παλιαρούτα.

Μάλιστα, ο frontman του συγκροτήματος Melisses εμφανίστηκε για πρώτη φορά συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Χριστίνα Παπαδέλη.

Η Χριστίνα στεκόταν διακριτικά δίπλα του κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, ενώ κάποια στιγμή εκείνος της έδωσε να κρατήσει το ρολόι του γιατί τον ενοχλούσε την ώρα που έπρεπε να κρατήσει στην αγκαλιά του τη βαφτισιμιά του μετά την κολυμπήθρα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top