Ρούλα Ρέβη: Μίλησε για τη φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη

Όσα είπε η γνωστή φωτογράφος στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Για την απόφασή της να αποχωρήσει από το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας», τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα αλλά και τη φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε η Ρούλα Ρέβη.

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: Το μήνυμα για την επέτειό τους

«Με στενοχώρησε που θίχθηκε το θέμα της εξωσωματικής στο συνέδριο γονιμότητας. Να γίνουν 300 συνέδρια και να ενημερωθεί ο κόσμος, γιατί χρειάζεται μια διαδικασία πριν να κάνεις μια εξωσωματική. Βάλε ένα ανθρώπινο ζευγάρι και κάνε ένα τρυφερό διαφημιστικό video. Βάλε ακόμη κι ένα αληθινό ζευγάρι, που αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ ανοιχτοί σε τέτοιες συζητήσεις. Όχι αυτό το αίσχος που είδα. Με εξόργισε, έτσι πήρα φωτιά», είπε η γνωστή φωτογράφος στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Η φιλία Ρέβη - Μενεγάκη

ρεβη συνέδριο γονιμότητας

Η Ρούλα Ρέβη με την Ελένη Μενεγάκη

Ρούλα Ρέβη: Η φωτογραφία από το παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη

Για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε πως είναι πολύ καλή και πως οι δυο τους έχουν συχνή επικοινωνία και πως μιλούν για άσχετους λόγους.

Η Ρούλα Ρέβη για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: Το μήνυμα για την επέτειό τους

«Δεν είμαστε όπως στο Instagram. Είμαστε κανονικό ζευγάρι. Ποτέ δεν έχουμε πει ότι χωρίζουμε ή θα πάω να κοιμηθώ αλλού», είπε χαρακτηριστικά η φωτογράφος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top