Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: Το μήνυμα για την επέτειό τους

Το δημόσιο «σ’ αγαπώ» και η φωτογραφία από τον γάμο τους

Δείτε παλιότερη συνέντευξη του Αποστόλη Τότσικα στο Star.gr

Αυτές τις ημέρες πριν από επτά χρόνια ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη ταξίδεψαν στο Λος Άντζελες, αποκαλύπτοντας λίγο καιρό μετά ότι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Ρούλα Ρέβη: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του Αποστόλη Τότσικα

Η γνωστή φωτογράφος το πρωί της Παρασκευής θυμήθηκε την… περιπέτεια αυτή που της άλλαξε τη ζωή, ποστάροντας φωτογραφία από τη ημέρα του γάμου, με τα λόγια αγάπης για τον άντρα της, τον γνωστό ηθοποιό, να συγκινούν.

Ρούλα Ρέβη Αποστόλης Τότσικας

Περνώντας τα χρόνια ο έρωτας της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα δυναμώνει! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Ζευγάρια με διαφορά ηλικίας που άντεξαν στον χρόνο

«Για έμενα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μέρες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα. Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπέροχα, τρέλα, φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας, Δημήτρη Γιαννέτο, χορέψαμε πολύ στους δρόμους της Καλιφόρνια, κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των Friends, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε, γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε. Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε, ε; Ναι μωρέ, ας το κάνουμε, ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας! Όμως, για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας! Σε αγαπώ πολύ», έγραψε η Ρούλα Ρέβη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top