Παναγιώταρου: «Δεν είχα χημεία με τον Snik»

Μίλησε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τηλέφωνο;

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου καθώς τον τελευταίο καιρό οι φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Snik έχουν φουντώσει. 

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Με τον Snik δεν είμαστε φίλοι»

O Snik

«Με τον Snik δεν είμαστε καν φίλοι. Είμαστε απλά γνωστοί. Συναντηθήκαμε κάποια στιγμή γιατί συζητήσαμε να συνεργαστούμε στο βιντεοκλίπ του. Τελικά αυτό δεν έγινε γιατί μπήκα στη Φάρμα και συναντηθήκαμε ξανά στη φιέστα του Ολυμπιακού, όπου μιλήσαμε. Δεν υπήρξε καν φλερτ ανάμεσα μας. Ήμασταν απλώς σε κοινή παρέα. Καταλαβαίνω ότι επειδή έχω χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, αν με δουν με κάποιον άντρα, μπορεί να μου τον χρεώσουν ως σχέση. Με ενόχλησε που με θεώρησαν πέτρα του σκανδάλου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια» ξεκαθάρισε το μοντέλο στο περιοδικό ΟΚ, τονίζοντας πως ούτως ή άλλως ο Snik  δεν είναι ο τύπος άνδρα που της αρέσει:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Snik: Πώς γνωρίστηκαν και τι «τρέχει» μεταξύ τους

 

 

«Δεν είναι ένα το πρότυπο του άντρα που με ελκύει. Δεν είναι δηλαδή ότι το στιλ του Snik δεν μου αρέσει. Απλά μεταξύ μας δεν υπήρχε χημεία. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση του άλλου. Θα μπορούσε κάλλιστα η επόμενη σχέση μου να είναι με έναν τράπερ και μετά να κάνω δεσμό με έναν δικηγόρο».

Όσο για το «αν πήρε την Ηλιάνα τηλέφωνο για να της εξηγήσει τι συμβαίνει, το μοντέλο απάντησε πως δε μπήκε σ’ αυτή τη διαδικασία καθώς δεν την  ξέρει καν. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top