Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Snik: Πώς γνωρίστηκαν και τι «τρέχει» μεταξύ τους

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο

Τις τελευταίες ώρες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία φωτογραφία selfie του φρεσκοχωρισμένου Snik με την επίσης χωρισμένη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Snik: Διέγραψε τις φωτογραφίες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram

Οι δυο τους βρέθηκαν στη φιέστα του Ολυμπιακού και παρακολούθησαν την απονομή καθισμένοι δίπλα δίπλα, ενώ θέλησαν να ανεβάσουν στα social media και μία κοινή τους φωτογραφία.

Snik - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Παρακολούθησαν μαζί τη φιέστα του Ολυμπιακού

snik Παναγιωταρου ειναι μαζί ζευγάρι τα έχουν σχεση φωτογραφία ηλιανα παπαγεωργίου χωρισαν

Η selfie...φωτιά!

Να θυμίσουμε ότι ο τράπερ χώρισε πρόσφατα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται εδώ και καιρό σε διαδικασίες διαζυγίου με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Το παρασκήνιο της συνάντησης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Snik στο «Καραϊσκάκης»:

Η Φαίη Σκορδά παρουσίασε μέσα από το «Πρωινό» όλο το παρασκήνιο της συνάντησης του τράπερ με το μοντέλο – επιχειρηματία, ενώ αποκάλυψε και πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους.

«Η Αλεξάνδρα γνωρίζει τον Snik γιατί πριν μπει μέσα στη Φάρμα ο Sniκ ήταν να κάνει ένα video clip για ένα καινούργιο του τραγούδι και την προσέγγισε και της ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στο video clip. Εγώ αυτό το ξέρω εδώ και καιρό αλλά επειδή μπήκε στη ‘’Φάρμα’’ το κορίτσι δεν μπόρεσε να κάνει τα γυρίσματα. Πάντως είχαν αυτή την επικοινωνία για να πρωταγωνιστήσει η Αλεξάνδρα στο video clip. Μετά κράτησαν μια επαφή, δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, συναντήθηκαν εκεί και ήταν σε μια κοινή παρέα απλώς εγώ έχω την αίσθηση ότι μπορεί να αρέσει στον Snik η Αλεξάνδρα. Από όσο γνωρίζω την Αλεξάνδρα δε νομίζω ότι είναι του τύπου της», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top