Snik: Διέγραψε τις φωτογραφίες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram

Φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει

Φαίνεται πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik δεν είναι πια μαζί. Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορεί σαν φήμη ο χωρισμός τους, ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα. 

Στις αρχές Απριλίου διάφορα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι περνάει μια μεγάλη κρίση και η κατάσταση μεταξύ του είναι τεταμένη. 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Δε μένουν πλέον μαζί

Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και ο Snik τότε είχαν διαψεύσει τις φήμες χωρισμού, ωστόσο, πλέον, οι δυο τους έχουν πάρει μια μεγάλη απόσταση. Η παρουσιάστρια έφυγε από τη μεζονέτα, όπου έμεναν μαζί στη Πεντέλη και νοίκιασε δικό της σπίτι, όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, όπως μετέφερε, ο Snik έχει διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες με την Ηλιάνα από το προφίλ του στο Instagram. Από την άλλη πλευρά, το μοντέλο εξακολουθεί να έχει στο λογαριασμό της τις κοινές φωτογραφίες με τον πρώην αγαπημένο της.

Οι φωτογραφίες που είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του ο Snik ήταν οι παρακάτω. Την πρώτη την είχε δημοσιεύσει με αφορμή τα γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ενώ τη δεύτερη την Πρωτοχρονιά του 2021.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top