Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Δε μένουν πλέον μαζί

H παρουσιάστρια έχει φύγει από την πολυτελή μεζονέτα στην Πεντέλη

Δείτε όσα είχε πει πριν έναν μήνα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή της στον Alpha για τις φήμες χωρισμού της από τον Snik

Τον τελευταίο καιρό πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Χωρίζουν Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik;

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, εδώ και λίγες ημέρες οι δυο τους δε μένουν πια μαζί, καθώς η παρουσιάστρια έχει φύγει από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει στην Πεντέλη τον περασμένο χρόνο.

σνικ ηλιάνα χωρίζουν δε μενουν μαζί χώρισαν snik

Το ζευγάρι ήταν full in love πριν μερικούς μήνες

«Υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό. Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, δεν αποκλείεται η μικρή αυτή απόσταση να τους κάνει καλό» λέει στο περιοδικό άνθρωπος από το κοινό τους περιβάλλον.

Η αλήθεια είναι πως μας παραξένεψε το γεγονός ότι στα γενέθλια του διάσημου τράπερ πριν από λίγες μέρες, από τα δεκάδες εορταστικά βίντεο που ανέβασε στα social media από το σπίτι τους, εκείνη δεν ήταν σε κανένα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διέψευσε τον χωρισμό της με τον Snik

Ωστόσο, η Ηλιάνα του ευχήθηκε δημόσια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί ότι η σχέση τους περνάει κρίση.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top