Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διέψευσε τον χωρισμό της με τον Snik

Το τρολάρισμα και το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου

Δείτε όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην έναρξη της εκπομπής της στον Alpha

Δημοσίευμα το πρωί της Παρασκευής ήθελε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik να χωρίζουν μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης.

Χωρίζουν Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik;

Μέσα από την καθημερινή της εκπομπή στον Alpha, το μοντέλο και παρουσιάστρια θέλησε να διαψεύσει με χιούμορ τις φήμες, επιβεβαιώνοντας ότι όλα είναι καλά με τον καλλιτέχνη σύντροφό της.

Το Pop Up! ξεκίνησε με ασπρόμαυρη εικόνα και το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου «Οι χωρισμένοι».

«Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητα σας σε ότι και αν συμβαίνει στη ζωή μου καλό ή κακό. Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μη στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα να το πω κι αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική», είπε αρχικά.

Ο Snik γυρίζει ταινία για τη ζωή του και δίνει ρόλο και στην Ηλιάνα!

«Από την ώρα που ακούγονται αυτά τα δημοσιεύματα με κάνετε να γελάω με την καρδιά μου. Πραγματικά σας αγαπά και σας ευχαριστώ πολύ. Είναι όμως όλα καλά!», συμπλήρωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top