Μελίνα Ασλανίδου: Το συγκινητικό μήνυμα και η φωτογραφία με τη μητέρα της

Της έχει απίστευτη αδυναμία!

Δείτε τη συνάντηση της Μελίνας Ασλανίδου και του φίλου της Μιχάλη Κουϊνέλη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο συνάντησης»

Το πρωί της Δευτέρας απόλαυσε μια μοναδική θέα από το μπαλκόνι παρέα με τη μητέρα της και θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τη στιγμή!

Μελίνα Ασλανίδου: Συγκινεί η ανάρτηση για τον αδερφό της που δε ζει πια

Ως γνωστόν η Μελίνα Ασλανίδου που έχει αδυναμία στη μαμά της, την κυρία Ανατολή, δε γινόταν να μη συνοδεύσει την ανάρτησή της στο Instagram, με πολύ όμορφα κι άκρως συγκινητικά λόγια για εκείνη.

Μελίνα Ασλανίδου Ανατολή Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου με τη μητέρα της Ανατολή Ασλανίδου σε παλιότερη φωτογραφία τους /Φωτογραφία Instagram

Χώρισε και είναι ξανά ερωτευμένη η Μελίνα Ασλανίδου!

«Στιγμές ευλογημένες… Η μάνα συνδέεται με το παιδί από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του, το φέρει μέσα της 9 μήνες, το φροντίζει, το προστατεύει, του δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας, είναι η πρώτη δυνατή σύνδεση, εξού και η μάνα όλων μας είναι ιερή! Προσκυνώ στην έννοια της κάθε μάνας θαυμάζω και επικροτώ το μεγαλείο της. Αυτή εδώ είναι μια στιγμή με την δική μου μανούλα. Σε ευχαριστώ για το κύμα αγάπης που έφερες στην ζωή μου σου εύχομαι να γελάς πάντα! Εσύ ξέρεις πώς να μετασχηματίζεις, είσαι καλή αρχηγός, είσαι αληθινή ηρωίδα, πηγή ζωής και χαράς, αξιοθαύμαστη γυναίκα -Μπέμπα να ατενίζεις πάντα τη θάλασσα σαν μικρό παιδί με όνειρα ατελείωτα και αναρίθμητα, να υλοποιείς και να γεύεσαι τη χαρά και την ευτυχία της ζωής! Σε ευχαριστώ (η γιορτή της μάνας είναι κάθε μέρα)», έγραψε η τραγουδίστρια για την πολυαγαπημένη της μητέρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top