Μελίνα Ασλανίδου: Συγκινεί η ανάρτηση για τον αδερφό της που δε ζει πια

Ο Ανέστης Ασλανίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών

Πρόσφατες δηλώσεις της Ασλανίδου στον Μιχάλη των Stavento

Σήμερα είναι μία ημέρα που δεν ξεχνά ποτέ η Μελίνα Ασλανίδου, καθώς στις 25 Μαΐου πριν από 21 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδερφός της, Ανέστης, σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Χώρισε και είναι ξανά ερωτευμένη η Μελίνα Ασλανίδου!

«Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα. Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ; Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη;

Μια χαρά περνούσα. Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δε με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά… Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου», είπε πει σε συνέντευξή της η γνωστή τραγουδίστρια.

Σήμερα, 25/5/21, η Μελίνα Ασλανίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ανέστη στο προφίλ της στο Instagram και ράγισε καρδιές γράφοντας: «Σαν σήμερα… 25 Μαΐου. Ανέστης Ασλανίδης του Παρασκευά και της Ανατολής… Εσύ πρίγκιπα της καρδιάς μου… Αιώνια η μνήμη σου».

Η ανάρτηση της Μελίνας Ασάνίδου για τον αδερφό της στο Instagram:

Μελίνα Ασλανίδου Συγκινεί η ανάρτηση για τον αδερφό της που δε ζει πια
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top