YFSF - Τάνια Μπρεάζου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη της νίκη

Ήταν ζευγάρι στο παρελθόν με τον Ηλία Μπογδάνο;

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Your Face Sounds Familiar- All Star με μεγάλη νικήτρια να αναδεικνύεται τελικά η Τάνια Μπρεάζου.

YFSF All Star: Νικήτρια του σόου αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου

Το πρωί της Δευτέρας η 23χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στην καταγωγή της, στη νίκη της στο σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1, αλλά απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο.  

YFSF: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Τάνια Μπρεάζου ως Lara Fabian

«Είχα πάρει μέρος στο X-Factor το 2016. Ήμουν 17 χρόνων. Είμαι από τη Ρουμανία, γεννήθηκα εκεί. Μεγάλωσα στη Ρόδο και στην Κρήτη όμως. Ήρθα στην Ελλάδα δύο ετών. Στο σχολείο τα παιδάκια με κοιτούσαν λίγο περίεργα και μπορεί να λέγαν κάτι για τη χώρα μου. Στη συνέχεια δεν βιώσα bullying. Είμαι 23 ετών.

Όσον αφορά τις φήμες που ήθελαν την Τάνια Μπρεάζου ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο, εκείνη απάντησε ότι δεν ήταν ποτέ ζευγάρι με τον τραγουδιστή.

Μπρεάζου: To bullying και ο λόγος που έχει να δει τον πατέρα της 5 χρόνια

Δεν περίμενα να κερδίσω. Ήθελα να περάσω καλα και να κάνω καλές εμφανίσεις. Και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου ήταν σοκ… Ταλεντάρες. Έχω το ίδιο όνειρο από 5 ετών. Να τραγουδάω, να κάνω καριέρα στο τραγούδι. Θαυμάζω την Τάμτα και την Έλενα Παπαρίζου. Από ξένες την Christina Aguilera και Beyonce», είπε αρχικά η Τάνια Μπρεαζου.

Τάνια Μπρεάζου: Ήταν ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο ή όχι;

Όσον αφορά στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Ηλία Μπόγδανο, η Τάνια Μπρεάζου απάντησε: «όχι δεν ήμασταν ζευγάρι. Το έχω πει και αλλού. Δεν βλέπω Survivor, αλλά άκουσα ότι πάει καλά.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top