Μπρεάζου: To bullying και ο λόγος που έχει να δει τον πατέρα της 5 χρόνια

«Είμαστε στο 2021 και υπάρχει ακόμα το bullying», είπε η τραγουδίστρια

Η Τάνια Μπρεάζου έχει καταφέρει να «κλέψει» τις εντυπώσεις με τις μεταμφιέσεις αλλά και με τις φωνητικές της ικανότητες στο «YFSF». Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του show μεταμφιέσεων.

YFSF: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Τάνια Μπρεάζου ως Lara Fabian

Τα πράγματα όμως δεν ήταν πάντα ρόδινα για την ταλαντούχα τραγουδίστρια, μιας και βίωσε bullying στην παιδική της ηλικία, λόγω της ρουμανικής καταγωγής της.

«Στο σχολείο είναι πάρα πολύ συνηθισμένο το γεγονός ότι τα παιδάκια, όταν βλέπουν το διαφορετικό, το σχολιάζουν. Όταν για παράδειγμα βλέπεις κάποιος άνθρωπο από άλλη χώρα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό κατά τη γνώμη μου. Είμαστε στο 2021 και υπάρχει ακόμα το bullying και θα ήθελα να μεταφέρω ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά που το βιώνουν. Είμαστε όλοι ίδιοι, όλοι ίσοι, έχουμε τις ίδιες δυνατότητες, τις ίδιες ικανότητες και δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται bullying. Έχουμε αγάπη μέσα μας», είπε η Τάνια Μπρεάζου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Γιατί  έχει να δει τον μπαμπά της 5 χρόνια;

Η Τάνια Μπρεάζου αναφέρθηκε στους γονείς της και στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία, αλλά και στο γεγονός ότι έχει να δει τον πατέρα της 5 χρόνια.

«Στην τελευταία καραντίνα έμεινα με τη μαμά μου. Είμαστε σαν φίλες. Έχω να δω τον πατέρα μου 5 χρόνια, ζει στη Ρουμανία αλλά τον αγαπάω εξίσου», πρόσθεσε η ίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top