Δημήτρης Ουγγαρέζος: Εκτός εκπομπής λόγω χειρουργείου

Τι σχολίασε ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα απουσιάζει αύριο Πέμπτη 27/5 από το Πρωινό, καθώς όπως αποκάλυψε και στην εκπομπή το πρωί της Τετάρτης, έχει προγραμματισμένο χειρουργείο.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν ξέρετε τι σημαίνει ο καρκίνος που εύχεστε

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τον ώμο του, γι' αυτό και πρόκειται να χειρουργηθεί. Η Φαίη Σκορδά θέλησε να προλάβει τις παρερμηνείες και γι’ αυτό προχώρησε σε μια ανακοίνωση που αφορούσε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ανακοίνωσε ότι θα απουσιάζει από τη θέση του στο «Πρωινό» λόγω ενός προγραμματισμένου χειρουργείου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αύριο θα απουσιάζει από τη θέση του στο «Πρωινό» λόγω ενός προγραμματισμένου χειρουργείου

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν αλλάζω ούτε κόμμα για Σπυροπούλου και Σεφερλή»

«Για να μη γίνουν αύριο παρεξηγήσεις με τα site, επειδή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα λείπει αύριο, να πούμε ότι έχεις ένα προγραμματισμένο χειρουργείο», είπε η Φαίη Σκορδά. Ο Γιώργος Λιάγκας τότε πήρε τον λόγο και τόνισε: «Μην πουν ότι έφυγες νωρίτερα από τον ΑΝΤ1, μια ώρα αρχύτερα. Εγώ το λέω ευθέως. Αφού αυτό υπαινίχθηκες».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πώς σχολίασε την αισθησιακή φωτογράφιση της Ιλένιας

Πριν μερικούς μήνες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ποζάρει στα social media με νάρθηκα, έξω από το νοσοκομείο αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς του φίλους το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αύριο θα γίνει το χειρουργείο στον ώμο του, ώστε να τελειώσει μια και καλή η περιπέτειά του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top