Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για ψώνια στη Γλυφάδα με το ιδανικό street style

Η παρουσιάστρια είναι πιο αδύνατη από ποτέ

Με το τέλειο outfit πήγε για ψώνια στη Γλυφάδα η Κωνστνατίνα Σπυροπούλου, η οποία βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της και της φαίνεται! 

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εξόδου της στη Γλυφάδα. Η ίδια έκανε τις αγορές της, ενώ μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών με την ανανεωμένη εμφάνισή της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για ψώνια στη Γλυφάδα με το ιδανικό street style

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για ψώνια στη Γλυφάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Για ψώνια

Επέλεξε να φορέσει ένα λευκό «καυτό» σορτσάκι με ένα λευκό t-shirt, τα οποία συνδύασε με καφέ πλεκτή ζώνη, λευκές φλατ εσπαντρίγιες και λευκό τσαντάκι Louis Vuitton. 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λευκό σορτσάκι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το ιδανικό street style

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Γλυφάδα

Στα καλύτερά της είναι η παρουσιάστρια και μάλιστα θέλησε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, να χάσει κάποια κιλά και να είναι υγιής και γυμνασμένη και όπως φαίνεται, το έχει καταφέρει και με το παραπάνω!

Η ίδια θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το βάρος που δείχνει η ζυγαριά της πια. Έτσι, ανέβασε στα Instastories της μία φωτογραφία με τη ζυγαριά να δείχνει 61 κιλά.

Ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αφού δημοσιεύματα τη θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Αγρότη μόνος ψάχνει», το οποίο θα βγει στους δέκτες μας την ερχόμενη σεζόν. 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανέβηκε στη ζυγαριά και μας έδειξε τα κιλά της

Παράλληλα, η σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Οι δυο τους μετρούν ήδη εννέα μήνες μαζί και συνεχίζουν! 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top