Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανέβηκε στη ζυγαριά και μας έδειξε τα κιλά της

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Δείτε τις πρόσφατες δηλώσεις της Σπυροπούλου για την επιστροφή της στην τηλεόραση, για τα κιλά της και για τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Στα καλύτερά της είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία ήθελε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, να χάσει κάποια κιλά και να είναι υγιής και γυμνασμένη και όπως φαίνεται, το έχει καταφέρει και με το παραπάνω!

Η ίδια θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το βάρος που δείχνει η ζυγαριά της πια. Έτσι, ανέβασε στα Instastories της μία φωτογραφία με τη ζυγαριά να δείχνει 61 κιλά.

Αθλήτρια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Πόσα χιλιόμετρα έτρεξε σήμερα;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Ανέβηκε στη ζυγαριά και έδειξε τα κιλά της

«-11 κιλά» σημείωσε στο στιγμιότυπο περήφανη που οι κόποι της απόδωσαν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αδυνατισμα ποσα κιλα εχασε

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τεράστια αλλαγή στο σώμα της - Πόσα κιλά έχασε;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κιλά

«H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία…», είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την αλλαγή στο σώμα της και την απώλεια των κιλών της.

Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση με παραπάνω από μία εκπομπές

Όπως παρατηρούμε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Queen Dina η οποία με τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ, δε σταματάει να γυμνάζεται. Κάνει ποδήλατο, τένις, γυμναστήριο, κικ μπόξινγκ και η καθημερινότητά της είναι πια εντελώς αθλητική. Φυσικά, στο πλευρό της σε όλη αυτή την προσπάθεια στάθηκε και ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ο οποίος επίσης αγαπά την άθληση.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Ανέβηκε στη ζυγαριά και έδειξε τα κιλά της ποσο εχασε αδυνατη διαιτα

κιλα αδυνατισμα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top