Παντρεύεται η Κάτια Ταραμπάνκο; Η on air απάντησή της!

Τι είπε για την 4η κριτή του GNTM Ισμήνη Παπαβλασοπούλου;

Η Κάτια Ταρμπάνκο μίλησε στους Κου Κου για την προσωπική αλλά και επαγγελματική της ζωή

Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2. Το νεαρό μοντέλο κατάφερε να φτάσει έως τον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς και μάλιστα ήταν μία από τις δύο νικήτριες μαζί με την Άννα – Μαρία Ηλιάδου.

Ο τέταρτος κύκλος του διαγωνισμού ομορφιάς έρχεται για ακόμα μια φορά μέσα από τη συχνότητα του Star, τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Όπως είναι ήδη γνωστό, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα είναι η 4η κριτής του GNTM. 

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η νέα κριτής του GNTM - Ιδού το βιογραφικό της!

«Η Ισμήνη, η νέα κριτής του GNTM, είναι εντυπωσιακή», σχολίασε η Κάτια, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».


Τα επαγγελματικά της σχέδια


Στην Κάτια αρέσει να δοκιμάζει διάφορα πράγματα. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές στην υποκριτική. Όπως είχε γίνει γνωστό μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αναμένεται να τη δούμε στην ταινία «Bachelor 4».

Έρχεται το «The Bachelor 4»! Θα δούμε και την Κάτια Ταραμπάνκο

«Έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στο Bachelor 4. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έχουμε κάνει ανάγνωση σεναρίων. Μαθήματα υποκριτής δεν έχω ξεκινήσει, αλλά ψάχνω για σεμινάρια. Δεν έχω άγχος γιατι είμαι μαζί με πολύ καλούς ηθοποιούς και πιστεύω πως θα με βοηθήσουν. Θα ήθελα να σας πω ότι θα παίξω και σε μια τηλεοπτική σειρά», είπε η ίδια επιβεβαιώνοντας  αυτό το γεγονός.


Οι δηλώσεις για την προσωπική της ζωή

Το τελευταία διάστημα η Κάτια Ταραμπάνκο είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Χωρινό και πριν από λίγους μήνες ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε μία χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα.

Κάτια Ταραμπανκό: Full in love με τον σύντροφό της!

Η Κάτια Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της

Η Κάτια Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Χωρινό

Άραγε, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; «Όχι δεν παντρεύομαι. Είμαι η Κάτια και είμαι καλά! Είμαι πάντα ερωτευμένη, αγαπώ τη ζωή», ήταν η απάντησή της.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top