Έλενα Παπαρίζου - Eurovision 2021: «Bullying» στο Twitter για τα κιλά της

Το body shaming στα... χειρότερά του!

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision μετά από 16 χρόνια!

Η Έλενα Παπαρίζου ξεσήκωσε τους πάντες με την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2021 το βράδυ του Σαββάτου 22 Μαΐου. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της Ελλάδας, που είχε χαρίσει στην χώρα μας την πρωτιά πριν 16 χρόνια, αναβίωσε μνήμες του 2005.
Η Έλενα και η παρέα της ήταν από τους πέντε πρωταγωνιστές… του «Rock The Roof», ενός θεαματικού πάρτι που έγινε σε ταράτσες του Ρότερνταμ. 

Eurovision 2021: H Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το «My Number One»!

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που ασχολήθηκαν περισσότερο με τα κιλά της και την εμφάνισή της τώρα σε σύγκριση με την εμφάνισή της το 2005, παρά με το ξεσηκωτικό και ταυτόχρονα συγκινητικό performance που έδωσε.

Eurovision: 16 χρόνια από τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου με το My Number One

Ορισμένοι χρήστες του Twitter κάνοντας μπλακ χιούμορ ανέφεραν ότι το 2005 τη σήκωνε στους ώμους του στη χορογραφία ένας χορευτής ενώ το 2021 χρειάστηκαν δύο χορευτές λόγω των «παραπανίσιων κιλών της».

Πολλοί ήταν εκείνοι φυσικά, που «έβαλαν στη θέση τους» τους επικριτές με τα απρεπή σχόλια για το βάρος της τραγουδίστριας και την εμφάνισή της.

Eurovision 2021 – Η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή του διαγωνισμού μετά από 16 χρόνια: Τα σχόλια στο Twitter για τα «παραπανίσια κιλά» της

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top