Αντελίνα Τζολί: Φωτογραφήθηκε καλυμμένη με εκατοντάδες μέλισσες!

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ πόζαρε για την προστασία των μελισσών!

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η «Φωλιά των Κου Κου» για τη φωτογράφηση της Αντζελίνα Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, και συνήθως είναι για καλό σκοπό! Η ηθοποιός αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων για λογαριασμό του National Geographic.  

Ξεκινά η δίκη για το διαζύγιο των «Μπραντζελίνα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20/5, η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφήθηκε με εκατοντάδες μέλισσες πάνω της. Μάλιστα, η ακτιβίστρια φαίνεται πως δεν είχε κάνει μπάνιο για πάνω από τρεις μέρες, προκειμένου οι μέλισσες να θέλουν να πάνε πάνω της, ενώ η φωτογράφηση κράτησε για 18 λεπτά! 

Η Τζολί απαθανατίστηκε από απαθανατίστηκε από το φωτογράφο Νταν Γουίντερς, ενώ το project προστίθεται σε μία από τις δεκάδες φιλανθρωπίες που έχει κάνει, καθώς θέλησε να τονίσει την ανάγκη προστασίας των μελισσών ως ένα από τα σημαντικότερα έντομα του οικοσυστήματος.  

Αντζελίνα Τζολί: Αποκάλυψε γιατί χώρισε με τον Μπραντ Πιτ

Επιπλέον, η ηθοποιός προωθεί ένα νέο πρόγραμμα στο επίκεντρό του οποίου βρίσκονται γυναίκες – επιχειρηματίες που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη μελισσοκομία.  

«Όλοι στο σετ, εκτός από την Αντζελίνα, έπρεπε να φορούν προστατευτική στολή», εξήγησε ο φωτογράφος Νταν Γουίντερς στη λεζάντα της ανάρτησης. «Έπρεπε να υπάρχει ησυχία και να είναι αρκετά σκοτεινά για να παραμείνουν οι μέλισσες ήρεμες. Η Αντζελίνα στάθηκε ακίνητη, καλυμμένη με μέλισσες επί 18 λεπτά χωρίς ούτε ένα τσίμπημα». 

Η 45χρόνη ηθοποιός βγήκε εκθαμβωτική στις φωτογραφίες, οι οποίες σίγουρα προκαλούν φόβο και μόνο στη θέα τους για μερικούς! 

Η Αντζελίνα Τζολί απαγορεύει στην Άνιστον να βλέπει τα παιδιά της!

«Με τόσα πολλά που ανησυχούμε για όλο τον κόσμο και τόσα πολλά άτομα συγκλονίζονται με κακές ειδήσεις και την πραγματικότητα που καταρρέει, αυτό είναι κάτι που μπορούμε να διαχειριστούμε», δήλωσε η 45χρονη Αντζελίνα Τζολί στο περιοδικό. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top