Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Γιατί ανήρτησε φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου;

Ο κριτής του MasterChef 5 γνωρίζει την ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες»!

Φωτογραφίες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έξω από το καινούργιο του εστιατόριο/ NDP

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό ως κριτής στο MasterChef 5, αλλά είναι επίσης πολυάσχολος και ως σεφ αλλά και ως ραδιοφωνικός παραγωγός. 

Πάνος Ιωαννίδης: Όσα είπε on camera για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5

Έχει δημιουργήσει με πολλή αγάπη και μεράκι έναν χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το «Samano Radio Restaurant», το οποίο είναι ακριβώς αυτό που λέει: ένα πρωτοποριακό εστιατόριο που έχει και ραδιοφωνικό σταθμό! 

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με την ποδιά στο νέο του εστιατόριο στην Πλάκα 

Φυσικά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει και την υποστήριξη γνωστών και φίλων σε αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα. Ο γνωστός σεφ, χθες ανήρτησε μια φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου, καθώς η ίδια έχει τη δική της εκπομπή στο samano radio. 

Οι δυό τους έχουν κάνει και άλλες εμφανίσεις μαζί στα social media και φαίνεται πως ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου.

MasterChef 5: Παντρεύεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος; Τι λένε τα ταρώ;

Μάλιστα, η ηθοποιός, η οποία υποδήθηκε την «Ζωρζέτ» στις «Άγριες Μέλισσες», είχε μιλήσει για την εκπομπή της σε πρόσφατη συνέντευξή της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: 

«Είμαι στο Samano Radio και κάνω εκπομπή που λέγεται “Underground and strass”. Μου αρέσει πάρα πολύ το ραδιόφωνο, είναι πολύ ωραίος τρόπος επικοινωνίας. Εκεί κάνει εκπομπή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Αυτός ήταν εκεί και εγώ μπήκα. Κάνει μια εκπομπή που δεν έχει σχέση με την μαγειρική», είπε χαρακτηριστικά. 

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ο Κουτσόπουλος, οι «Άγριες Μέλισσες» και τα γαλλικά

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι;» τη ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κι εκείνη απάντησε με χαμόγελο:«ε, δεν περνάει ο έρωτας μου από το στομάχι; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά! Μαγειρεύω φανταστικά». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top