Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ο Κουτσόπουλος, οι «Άγριες Μέλισσες» και τα γαλλικά

Η όμορφη «Ζορζέτ» έδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτολου

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, ή αλλιώς η Γαλλίδα Ζορζέτ από τις «Άγριες Μέλισσες» έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, στον Γρηγόρη Αρναούτολου και στο «The 2Night Show».

Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την αγάπη της για την υποκριτική, τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και τη σχέση της με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιώργο Γεροντιδάκη. 

«Έχω βαπτιστεί Χρύσα, Μάρθα, Ελένη, γιατί ο παπάς είχε όρεξη εκείνη τη μέρα. Είχα παίξει στις Μάγισσες της Σμύρνης όταν ήμουν έξι χρονών. Στα 12 έπαιξα στο μιούζικαλ “Beauty and the Beast”. Μας είχαν πει  τότε να μην κοιτάξουμε ποτέ το κοινό. Εγώ το έκανα και έχασα τα λόγια μου… Ήταν σοκαριστικό. Είμαστε 4 αδέλφια και μοιάζουμε όλοι πολύ μεταξύ μας. Με την αδελφή μου, που σπουδάζει ηθοποιός, είμαστε ίδιες».

Στις «Άγριες Μέλισσες» η όμορφη ηθοποιός υποδύεται μία Γαλλίδα, ωστόσο, εκείνη στην πραγματικότητα δε μιλάει καθόλου γαλλικά!

«Είναι φανταστικό αυτό το πράγμα με τις Άγριες Μέλισσες. Δε μιλάω καθόλου Γαλλικά κι ας έπαιξα τη Ζορζέτ. Και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι δουλεμένοι πάνω στο εμείς και όχι στο εγώ. Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που βλέπεις ότι σε εμπιστεύονται, θέλεις να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό».

Χρύσα Μιχαλοπούλου - Άγριες Μέλισσες

Σκηνή από τις Άγριες Μέλισσες - Η Χρύσα Μιχαλοπούλου με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Παράλληλα με την υποκριτική ασχολείται και με το ραδιόφωνο. Έχει τη δική της εκπομπή στο ιντερνετικό ραδιόφωνο «Samano Radio» του γνωστού σεφ και κριτή του ΜasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

«Είμαι στο Samano Radio και κάνω εκπομπή που λέγεται “Underground and strass”. Μου αρέσει πάρα πολύ το ραδιόφωνο, είναι πολύ ωραίος τρόπος επικοινωνίας. Εκεί κάνει εκπομπή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Αυτός ήταν εκεί και εγώ μπήκα. Κάνει μια εκπομπή που δεν έχει σχέση με την μαγειρική», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι;» τη ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κι εκείνη απάντησε με χαμόγελο «ε, δεν περνάει ο έρωτας μου από το στομάχι; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά! Μαγειρεύω φανταστικά».
 

 


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top