Κάτια Ζυγούλη: Δείτε την να μιλάει στο τηλέφωνο με την πεθερά της!

Αποκάλυψε ότι έχει κάνει μπότοξ

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της Κάτιας Ζυγούλη για τον Σάκη Ρουβά και τα παιδιά τους

Η Κάτια Ζυγούλη για πρώτη φορά απάντησε σε αδιάκριτες ερωτήσεις των followers της στο Instagram! Τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει το δικό της κανάλι στο Youtube και εκεί την είδαμε να μιλάει για όλα!

Η Κάτια καθισμένη στο καναπέ της βεράντας του σπιτιού της και εξήγησε για ποιο λόγο μιλάει αργά. Αν γέννησε φυσιολογικά ή με καισαρική, αν κάνεις δουλειές ο Σάκης Ρουβάς στο σπίτι, αν συγχωρεί την απιστία και αν κάνει μπότοξ! 

«Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία. Μπορεί να την δεχόμουνα από το φόβο μη χάσω όσα έχω φτιάξει στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Η ψυχή συγχωρεί την απιστία αλλά το εγώ όχι».

Δείτε όλη την οικογένεια Ρουβά κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο / Φωτογραφία: Instagram

Δείτε όλη την οικογένεια Ρουβά κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο / Φωτογραφία: Instagram

«Έχω κάνει μπότοξ, κάνω κατά καιρούς μπότοξ. Σιγά τα αυγά. Επίσης είναι μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις μπότοξ σου λένε πως έχει γίνει αυτή έτσι. Αν κάνεις μπότοξ σου λένε ε σιγά η μποτοξαρισμένη. Οπότε ναι κάνω κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μια προσωρινή μικρή νίκη, ενάντια στο αναπόφευκτο γήρας, που τείνει να γίνει φίλος μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα μίλησε και για τη σχέση που έχει με την πεθερά της, Μαρία. Μάλιστα, την ώρα που η Κάτια μιλούσε για εκείνη και έλεγε πόσο τη λατρεύει, την πήρε τηλέφωνο η πεθερά της! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top