Μαμά έγινε η Ναόμι Κάμπελ: Η παρένθετη μητέρα και... ο μυστικός σύντροφος!

Η «μαύρη γαζέλα» απέκτησε ένα κοριτσάκι στα 50 της χρόνια

Βίντεο από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση της Ναόμι Κάμπελ ότι έγινε μαμά για πρώτη φορά στα 50 της. Την Τρίτη 18/5, το iconic μοντέλο ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι απέκτησε μια κορούλα, ποστάροντας μάλιστα και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

Naomi Campbell: Έγινε μαμά στα 50 της – Η φωτογραφία με την κόρη της

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Στο τρυφερό στιγμιότυπο είδαμε τα μικροσκοπικά ποδαράκια του μωρού στην παλάμη της, ενώ μερικές ώρες αργότερα, κατά την πρεμιέρα της συνέντευξης που πήρε το μοντέλο από την 74χρονη σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν Φον Φέρστενμπεργκ για την εκπομπή «No Filter» στο YouTube, αλληλεπίδρασε με ορισμένους θαυμαστές της.

Φυσικά, τους ευχαρίστησε για τις ευχές τους και περιέγραψε τα συναισθήματα που βιώνει σε αυτήν την όμορφη περίοδο της ζωής της που έγινε μαμά.

«Γεια σας αγάπες μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας πριν τα γενέθλιά μου... Όσον αφορά στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή μου ως μητέρα, το θεωρώ τιμή μου και αισθάνομαι ταπεινότητα», έγραψε στο live stream chat το πασίγνωστο μοντέλο.

ναομι καμπελ μαμα γεννησε στα 50 παρένθετη μητέρα

Μαμά η Ναόμι Κάμπελ: Οι φήμες περί παρένθετης μητέρας και μυστικού συντρόφου

Σύμφωνα με την Daily Mail, φημολογείται ότι η Κάμπελ απέκτησε το πρώτο της παιδί, την κορούλα της, μέσω παρένθετης μητέρας. Η ίδια μπορεί να μην αποκάλυψε τη μέθοδο με την οποία καλωσόρισε την κόρη της, αλλά πριν από τέσσερα χρόνια είχε αναγνωρίσει πως η επιστήμη θα της έδινε την ευκαιρία να δημιουργήσει οικογένεια «όποτε θέλει», υποδηλώνοντας έτσι, πως δεν αποκλείει καθόλου τη χρήση παρένθετης μητέρας.

Το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας κάνει επίσης λόγο για πληροφορίες ότι το μοντέλο παγκοσμίου φήμης σχεδιάζει να αναθρέψει το μωρό της με τη βοήθεια του «μυστικού Αμερικανού συντρόφου της».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Άτομα από τον στενό κύκλο της καλλονής είπαν εχθές στη Sun ότι η Ναόμι, που δε γνώρισε ποτέ τον πατέρα της και μεγάλωσε κυρίως με τη γιαγιά της, είναι τρισευτυχισμένη με τον ερχομό του μωρού της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top