Naomi Campbell: Έγινε μαμά στα 50 της – Η φωτογραφία με την κόρη της

Το διάσημο top model ανακοίνωσε πως έγινε μητέρα για πρώτη φορά

Η Naomi Campbel ανακοίνωσε πως έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα 50 της χρόνια!

Η ευχάριστη είδηση ξάφνιασε τους πάντες, καθώς η Naomi είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Η Βρετανίδα καλλονή έγινε μαμά ενός κοριτσιού και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Success story: Διάσημες που έγιναν μαμάδες μετά τα 40!

Ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία στην οποία κρατά τα ποδαράκια της νεογέννητης κόρης της. 

Το 50χρονο μοντέλο έγραψε στην ανάρτησή του: «Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε για να γίνω η μητέρα της. Νιώθω τόσο μεγάλη τιμή που έχω αυτήν την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το δέσιμο που θα έχουμε για μια ζωή, αυτόν που τώρα μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

H γαζέλα της πασαρέλας, έχει εκδηλώσει εδώ και πολλά χρόνια την αγάπη της για τα παιδιά. Πάντα εξέφραζε την επιθυμία της να γίνει και εκείνη μανούλα. Σε παλιότερες δηλώσεις της είχε παραδεχτεί: «Σκέφτομαι κάθε στιγμή πως θέλω να κάνω παιδιά». Συζητώντας για τη βιολογική επιθυμία των γυναικών να αποκτήσουν παιδιά, η ίδια είχε προσθέσει: «Τώρα με τον τρόπο που η επιστήμη έχει εξελιχθεί, πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω όταν και όπως το θέλω».

Επίσης, δεν είχε αποκλείσει την πιθανότητα να υιοθετήσει ένα παιδί. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Metro είχε πει: «Θέλω να δω τι θα μου φέρει το σύμπαν. Προς το παρόν, αυτό που το σύμπαν έχει χαρίσει σε μένα είναι οφέλη μιας οικογένειας που έχω επιλέξει εγώ» ενώ το 2019, ανακοίνωσε ότι «δεν ήταν έτοιμη» να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί. 

Να θυμίσουμε πως το 2018 ο τότε σύντροφος της Naomi, Skepta, πόσταρε ένα υπέρηχο στο λογαριασμό του στο Instagram, παραπλανώντας τότε τον κόσμο ότι το διάσημο μοντέλο ήταν έγκυος.

Η Naomi στο σημερινό post της δεν ανέφερε κάτι άλλο για το μωράκι της. Κανείς δε γνωρίζει ακόμη αν το κοριτσάκι της γεννήθηκε με παρένθετη μητέρα ή απλώς το supermodel την υιοθέτησε.  Όπως και να 'χει η Naomi είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και απολαμβάνει την αγκαλιά της μικρής κορούλας της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top