Διάσημες που έγιναν μαμάδες μετά τα 40!

Συνδύασαν τη μητρότητα με την καριέρα

Όσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες κάνουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία! Πλέον τα νέα 30 είναι τα 40 γι’ αυτό και πολλές είναι εκείνες που αποφασίζουν τότε να γίνουν μητέρες. Οι λόγοι είναι αρκετοί. Η επαγγελματική σταδιοδρομία και οι φιλοδοξίες στον εργασιακό χώρο. Η επιθυμία να ζήσουν πιο ελεύθερες στην πρώτη δεκαετία των «άντα»! 

Ποτέ δεν είναι αργά: Ελληνίδες που έγιναν μαμάδες μετά τα 40!

Εμείς συγκεντρώσαμε διάσημες χολιγουντιανές star, οι οποίες αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους, μετά τα 40!

Jennifer Lopez

Η λατίνα σταρ ήθελε να γίνει μητέρα σε μικρότερη ηλικία, όμως παρά τις προσπάθειες δεν τα είχε καταφέρει! Έτσι, η JLo έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση και απέκτησε δίδυμα! Την Έμα Μάριμπελ και τον Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ που σήμερα είναι 13 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Halle Berry

Η Halle Berry έγινε για πρώτη φορά μαμά όταν ήταν 41 ετών και έκανε το δεύτερο παιδάκι της όταν ήταν 47, γεγονός που ήταν μια έκπληξη και για την ίδια. «Νόμιζα πως ήμουν στα όρια της εμμηνόπαυσης και αυτό ήταν πραγματικά απροσδόκητο» δήλωσε η Halle Berry για την εγκυμοσύνη της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Madonna

Η βασίλισσα της pop, Madonna, έκανε το πρώτο της παιδί όταν ήταν 36, τη Λούρδη που είναι σήμερα 25 ετών. Σε ηλικία 41 ετών απέκτησε το δεύτερο παιδί της, τον Ρόκο που είναι σήμερα 20 ετών. Παράλληλα, μεγαλώνει και 4 παιδιά που έχει υιοθετήσει απ’ την Αφρική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Monica Bellucci

Σύμφωνα με τις φήμες η Monica Belluci δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Μέχρι που τους διέψευσε και στην ηλικία των 39 έμεινε έγκυος! «Έκανα την κόρη μου στην καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Είχα παίξει τόσους πολλούς ρόλους, είχα επισκεφτεί τόσα πολλά μέρη και τώρα είμαι έτοιμη να της δώσω όλα αυτά που χρειάζεται» είχε δηλώσει η ηθοποιός στο παρελθόν. Η Monica Belucci έκανε τη δεύτερη κόρη της όταν ήταν 45 ετών. Η ίδια τρομοκρατήθηκε αλλά τίποτα δεν την εμπόδισε και τελικά τα κατάφερε. «Πριν κάνω απιδιά ήμουν πολύ εγωίστρια, αλλά αφού έγινα μαμά άλλαξα τελείως» αναφέρει η ίδια.

Meryl Streep

Η πολυβραβευμένη και ενεργή πολιτικά ηθοποιός απέκτησε το πρώτο της παιδί στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Για την ακρίβεια, λίγο πριν κλείσει τα 42. Και, όπως, έδειξε η ιστορία, αυτή ήταν μόνο η αρχή για την Meryl, αφού έκανε ακόμα τρία παιδιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

Salma Hayek

«Κάποια στιγμή, άρχισα να πιστεύω ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια ειδικού γιατρού, για να γίνω μαμά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η ηθοποιός που στα 41 της απέκτησε την κόρη της το 2007. Παρά το γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η ίδια δηλώνει ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ευτυχία που νιώθει αυτή τη στιγμή.

Celine Dion

Απέκτησε τρία παιδιά με τον αείμνηστο σύζυγό της, Ρενέ Ανζελίλ: τα μικρότερα δίδυμα αγόρια της Νέλσον και Έντι και τον μεγαλύτερο γιο τους, Ρενέ-Σαρλ Ανζελίλ, ο οποίος έγινε 20 χρόνων τον Ιανουάριο του 2021.
Σχεδόν 10 χρόνια μετά και έπειτα από αρκετές προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Celine Dion κατάφερε να φέρει στον κόσμο δίδυμα αγόρια. Ο λόγος για τον Eddy και τον Nelson, οι οποίοι επανέφεραν το χαμόγελο στα χείλη της, ύστερα από μία περίοδο απογοητεύσεων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Nicole Kidman

Η πίεση που της δημιούργησε το γεγονός ότι τα χρόνια περνούσαν και εκείνη δεν αποκτούσε παιδιά, την οδήγησε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, αφού η πετυχημένη Nicole «πάλεψε» με την κατάθλιψη. Η γνωριμία της με τον Keith Urban άλλαξε ολόκληρη τη ζωή της. Εντελώς απροσδόκητα, σε ηλικία 41 ετών, η Nicole αποκτά την πρώτη της βιολογική κόρη.

Mariah Carey

Αν υπήρχε ένα πράγμα που ήθελε για τα Χριστούγεννα (και όχι μόνο), αυτό ήταν να κρατήσει στην αγκαλιά της το δικό της μωρό. Έτσι, στα 42 της, η διάσημη σταρ έφερε στον κόσμο τα διδυμάκια της: τον Moroccan και την Monroe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Eva Mendes

Η ίδια χαρακτηρίζει τη γνωριμία της με τον Ryan Gosling καρμική. Πιο ευτυχισμένη από ποτέ, η Eva αποφασίζει να ολοκληρώσει την ευτυχία τους με τον ερχομό της μικρής Esmeralda, λίγο μετά τα 40 της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top