Σπύρος Μιχαλόπουλος: «Θεωρώ ανήθικη την απολογία του Φιλιππίδη»

Τα σχόλια του σκηνοθέτη της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στο Πρωινό

Ο σκηνοθέτης της πολύ πετυχημένης ελληνικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» Σπύρος Μιχαλόπουλος ήταν καλεσμένος σήμερα στο Πρωινό του Αnt1, έπειτα από την ανάρτησή του στα social media που έκανε υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Έξαλλη η Παπαχαραλάμπους με τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος σχολίασε στο Πρωινό: «Η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης. Απαντάει κάπου ο κ. Φιλιππίδης που δεν έχει κατηγορηθεί. Τα επιχειρήματά του είναι λίγο αίολα... Στα μάτια τα δικά μου θεωρώ ότι είναι πολύ ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα. Πρόκειται για μια καταγγελία παλιά και δεν κατηγορείται για αυτό. Προχωράει σε δολοφονία χαρακτήρων... Προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω ότι είναι θύμα, αλλά δεν είναι θύμα. Δε γίνεται να τον εκδικείται για κάτι που έγινε 20 χρόνια πριν», δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης. 

«Δεν μπορεί να σπιλώνει άτομα. Θεωρώ ανήθικη την απολογία του στο κομμάτι της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Με την κυρία Παπαχαραλάμπους συνεργαστήκαμε πέρσι στον ANT1 και ήταν μια κυρία. Δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της. Εμένα με ενόχλησε ο τρόπος που προσπαθεί να παρουσιάσει το ζήτημα. Προσπάθησε να τη διασύρει.Ο χώρος μας τάσσεται υπέρ της αλήθειας. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα πάει στο δικαστήριο», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top