Έτσι ήταν στην εφηβεία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Η συγκινητική ανάρτηση στο instagram!

Στιγμιότυπα από τις live εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Είναι γνωστά τα αισθήματα που τρέφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την Κύπρο, στην οποία γεννήθηκε και έχει περάσει ένα μεγάλο διάστημα της ζωής του. 

Ο τραγουδιστής πραγματοποίησε πρόσφατα μία ανάρτηση στο instagram που αποδεικνύει ότι δεν ξεχνάει την πατρίδα του, η οποία πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. 

Διάσημοι Έλληνες φωτογραφίζονται με τα... διάσημα κατοικίδια τους!

Με αφορμή λοιπόν την άνοδο της ΠΑΕΕΚ στην πρώτη κατηγορία, της ιστορικής ομάδας της πόλης του, Κερύνειας, στην οποία μάλιστα υπήρξε μέλος σε μικρή ηλικία, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, έστειλε δημόσια τα συγχαρητήριά του, ανεβάζοντας φωτογραφία από την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής της. 

 

Xατζηγιάννης- Μακρυπούλια: Έβγαλαν την πιο τρυφερή τους φωτογραφία

«ΠΑΕΕΚ - Κερύνεια - Επιστροφή. Η ΠΑΕΕΚ,η ιστορική ομάδα της Κερύνειας, για πρώτη φορά στα 69 χρόνια της ύπαρξής της, τα 47 από τα οποία στην προσφυγιά, κατορθώνει ν' ανέβει στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Κύπρου. Ο άθλος αυτός της Ποδοσφαιρικής Αθλητικής Ένωσης της Επαρχίας Κερύνειας (ΠΑΕΕΚ), προκαλεί σε όλους εμάς τους Κερυνειώτες μεγάλη συγκίνηση, μας γεμίζει υπερηφάνεια και δυναμώνει την πίστη μας για επιστροφή στην αγαπημένη πόλη. Υ.Γ Ως έφηβος κι εγώ πέρασα από τις ακαδημίες της ιστορικής ομάδας της πόλης μας. Από εκεί και η φωτογραφία», έγραψε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος καλλιτέχνης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top