Καίτη Γαρμπή: «Αν είχα δουλειά βραδινή δε θα πήγαινα στο House of Fame»

«Δε θέλω να πληγώσω κανένα παιδί!»

Δείτε τη συνέντευξη της Καίτης Γαρμπή στον Νίκο Μουτσινά

Έχει πάνω από τριάντα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ελληνικό τραγούδι, ενώ έχει καταφέρει το κοινό να την αποκαλεί απλά «Καιτούλα»!

Γαρμπή – Σχοινάς: Τα βλέμματα όλο έρωτα στο House Of Fame

Καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης η Καίτη Γαρμπή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του House of fame.

Καίτη Γαρμπή Νίκος Μουτσινάς

Η Καίτη Γαρμπή με τον Νίκο Μουτσινά στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» /Φωτογραφία Instagram

«Αν είχα δουλειά βραδινή δε θα το αποφάσιζα να πάω στο House of Fame. Σίγουρα κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω διαλέγω προσεκτικά τα λόγια μου γιατί δε θέλω να κακοκαρδίσω κανένα παιδί. Αν ακούσουν λόγια ενθαρρυντικά από τους κριτές θα είναι μόνο συν. Η αλήθεια λέγεται με πολλούς τρόπους διαλέγω να την πω με ωραίο τρόπο. Έχουν την ηλικία του παιδιού μου, δε θα ήθελα κάποιος να πληγώσει τον Δημήτρη. Χτες μπήκα στο σπίτι και είδα όλα τα παιδιά. Ξέρουμε ότι τα παιδιά αυτά είναι σε εξέλιξη. Η παραγωγή δεν πήρε έτοιμους τραγουδιστές. Εγώ βαθμολογώ αυτό που ακούω από το ένα live στο άλλο», δήλωσε αρχικά.

Γαρμπή - Σχοινάς: Μοιράζονται αγαπημένες προσωπικές φωτογραφίες τους

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον γιο της Δημήτρη Σχοινά, ενώ αποκάλυψε αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την ηθοποιία.

«Είναι ένα καλό παιδί που δε χρειάστηκε να έχω συγκρούσεις μαζί του. Είμαστε παιδική χαρά αλλά όπου χρειαστεί να είμαστε σοβαροί, είμαστε. Να γίνω ξαφνικά ηθοποιός; Και τι θα κάνουν οι ηθοποιοί. Εγώ αυτό κάνω, τραγουδάω. Ένα πέρασμα το κάνω. Έχω μια προτασάρα αλλά έχε χάρη... Μαζί με όλα αυτά που θα κάνω υπάρχει μια περίπτωση να κάνω έναν γύρο σε πολύ ωραία θέατρα που θα έχω έναν ρόλο», συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή αφήνοντας άφωνο τον Νίκο Μουτσινά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top