Γαρμπή – Σχοινάς: Τα βλέμματα όλο έρωτα στο House Of Fame

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 όταν ο Διονύσης Σχοινάς έκανε την περίφημη πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή σε ζωντανή μετάδοση και από τότε αυτός ο έρωτας παραμένει δυνατός και φουντώνει συνεχώς. 

Φιλία Γαρμπή Σε Σχοινά

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Ζευγάρια με διαφορά ηλικίας που άντεξαν στον χρόνο

Απόδειξη; Τα βλέμματα όλο πάθος που αντάλλαξαν οι δυο τους στο πλατό του House of Fame χθες, όπου ο Διονύσης ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος και τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. 

Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη από τη θέση των κριτών τον παρακολουθούσε όλο περηφάνια με τα υπέροχα μάτια της να προδίδουν την αγάπη της για τον σύζυγό της, ενώ ο Διονύσης από σκηνής τραγουδούσε μόνο για εκείνη. 

Γαρμπή - Σχοινάς: Μοιράζονται αγαπημένες προσωπικές φωτογραφίες τους

Όταν μάλιστα ήρθε η ώρα να τραγουδήσει τα «Συγκοινωνούντα Δοχεία», κοίταξε τη σύζυγό του με λατρεία και με μια κίνηση του χεριού του, της αφιέρωσε το τραγούδη. 

Διονύσης Σχοινάς

Εκείνη φυσικά έλιωσε από τη γλύκα και την τρυφεράδα και σαν κοριτσάκι που παρακολουθεί το αγαπημένο της καλλιτέχνη άρχισε να τραγουδά και να χειροκροτά τον σύζυγό της. 

Καίτη Γαρμπή Και Διονύσης Σχοινάς

Δημήτρης Σχοινάς: Tο πρώτο τραγούδι, οι διάσημοι γονείς και η συμβουλή τους

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 4 Μαΐου του 1997 και φέτος κλείνουν 24 χρόνια κοινής ζωής. Έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη, που είναι το επίκεντρο της ζωής τους και ασχολείται και ο ίδιος με το τραγούδι. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top