Νύχτα τρόμου για τον Νίκο Βέρτη στο Ισραήλ - Πέρασε τη νύχτα σε καταφύγιο

Το βίντεο που ανέβασαν οι συνεργάτες του - Αναβάλλεται η συναυλία του

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του το βράδυ της Τρίτης στο Τελ Αβίβ, κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού. 

Ο τραγουδιστής, ο οποίος είχε προγραμματίσει να δώσει συναυλίες εκεί, πέρασε ένα πολύ δύσκολο βράδυ, καθώς η ένταση ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνιους έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις.

Χάος στο Τελ Αβίβ: Πάνω από 130 ρουκέτες έπληξαν την πόλη - Μία νεκρή

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, την ώρα που η ορχήστρα του γνωστού καλλιτέχνη έφτανε στο αεροδρόμιο του Ισραήλ άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες. Λόγω της βροχής ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας διακόπηκαν όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, ενώ ενεργοποιήθηκε ασπίδα προστασίας πάνω από το Τελ Αβίβ. 

Το αεροδρόμιο έκλεισε και οι τουρίστες μπήκαν στα καταφύγια. Ανάμεσά τους και η ομάδα του γνωστού καλλιτέχνη. Εκεί παρέμειναν για δύο ώρες περίπου και μετά μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο τους.

Οι βομβαρδισμοί συνεχίστηκαν όλη νύχτα. Η σημερινή τους συναυλία αναβάλλεται και αναμένεται να γίνει σε νέα ημερομηνία.

Ο καλλιτέχνης και οι συνεργάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους. 

Η εκπομπή προέβαλε το πρωί ένα βίντεο -  ντοκουμέντο από συνεργάτες του Νίκου Βέρτη και συγκεκριμένα από την ορχήστρα του, που καταφθάνει το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο για τη σημερινή συναυλία. 

Ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε στον αέρα της εκπομπής με την τραγουδίστρια Έλενα Παπαπαναγιώτου, συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη, η οποία αναφέρθηκε στη δυσάρεστη εμπειρία που έζησαν.

«Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ. Χθες το βράδυ, όταν φτάσαμε, μας βρήκε στο αεροδρόμιο αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Στο αεροδρόμιο μας πήγαν στο καταφύγιο και μείναμε εκεί για 1,5 ώρα και βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο και μας έδωσαν κάποιες οδηγίες, γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρχει συνέχεια. Δυστυχώς, υπήρχε συνέχεια. Τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο. Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά. Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται», ανέφερε η Έλενα Παπαπαναγιώτου.

Ο Γιώργος Λιάγκας, είπε, μεταξύ άλλων, ότι επικοινώνησε ο ίδιος με τον Νίκο Βέρτη, αναφέροντας ότι «είναι καλά, αλλά πολύ αναστατωμένος».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top