Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας

Στιγμιότυπα από κοινές εμφανίσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα
 

Μόλις πριν από μερικές ώρες έσκασε σαν βόμβα η ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα.

Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Μίνωα Μάτσα

Παντρεύτηκαν Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Η φωτογραφία στο Instagram

Το πρωί της Κυριακής η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από την αποκάλυψη ότι πρόκειται να γίνει μαμά.

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, ευχήθηκε στη μαμά της αναρτώντας μια φωτογραφία της Ελένης Βαρδινογιάννη-Κεφαλογιάννη από το παρελθόν και έγραψε στη λεζάντα τη λέξη «Μαμά».

Η ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας για τη μαμά της:

Η ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας για τη μαμά της

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει», δήλωσε η ίδια στο Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά η Όλγα Κεφαλογιάννη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top