Bill Gates: Έκανε διακοπές με την πρώην του με την έγκριση της συζύγου του

Η ασυνήθιστη συμφωνία του ιδρυτή της Μicrosoft με τη Μelinda

Η είδηση του χωρισμού του Bill Gates από την επί 27 χρόνια σύζυγό του, Melinda, «έσκασε» σαν βόμβα στα διεθνή μέσα. Το πρώην ζευγάρι μέσω μιας λιτής ανάρτησης στο Twitter, ανακοίνωσε το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης του.

Μπιλ Γκέιτς: Διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου

Ο Bill Gates μαζί με τη Μελίντα/ Φωτογραφία ap

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση του διαζυγίου τους, στο φως ήρθαν αποκαλύψεις γύρω από τον γάμο τους, που προκαλούν αίσθηση. Όπως αυτή που εμπλέκει την Αν Γουίνμπλαντ, την πρώην σύντροφο του αφεντικού της Microsoft. 

Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά για μία περίεργη συμφωνία ανάμεσα στον 65χρονο και τη Melinda, σύμφωνα με την οποία εκείνος είχε τη δυνατότητα να πηγαίνει κάθε χρόνο για ένα Σαββατοκύριακο διακοπές με την πρώην του, Αν

 

 

Η πρώην σύντροφος του Gates και η συμφωνία που είχε κάνει με τη Melinda

Ο Bill Gates και η κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερη σύντροφός του, Αν Γουίνμπλαντ, και επιχειρηματίας κεφαλαίων, γνωρίστηκαν το 1984 σε ένα συνέδριο υπολογιστών με το ειδύλλιό τους να τερματίζει το 1987. Την περίοδο εκείνη στον δρόμο του ήρθε η Μελίντα.

Ο ίδιος αποκάλυψε σε συντέντευξη που είχε δώσει «Όταν σκεφτόμουν εάν θα έκανα πρόταση γάμου στη Melinda, τηλεφώνησα στην Αν και ζήτησα την έγκρισή της». 

Αργότερα αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ήρθε η σειρά της συζύγου να δώσει έγκριση για την πρώην σύντοφο. Η Μelinda συμφώνησε να κάνει διακοπές ο Gates με την Αν μία φορά τον χρόνο. Έτσι οι δύο τους περνούσαν ένα Σαββατοκύριακο μαζί στο σπίτι της επιχειρηματία στις όχθες της Βόρειας Καρολίνας. 

Η Αν Γουίνμπλαντ είναι η πρώην σύντροφος του Bill Gates

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top