Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε φωτογράφιση στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η ηθοποιός ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της

Tον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της. Η όμορφη ηθοποιός έχει ήδη έναν γιο με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο, τον 3χρονο Μάξιμο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Home sweet home: Τα 4 πιο στιλάτα σπίτια της ελληνικής showbiz

Την Τετάρτη έκανε μία φωτογράφιση με φουσκωμένη κοιλίτσα και ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, το οποίο συνόδευε ένα τρυφερό μήνυμα.

Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει την κρεβατοκάμαρα της!

«Σήμερα συνέβη αυτό.. μέσα σε μια ώρα, απλά και ξεκούραστα με τους υπέροχους-ταλαντούχους φίλους μου που τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου @nikolpanagiotou @hara_papanicolaou @panosgi & @stefanialym Έγινε η φωτογράφηση αυτής την κοιλίτσας που λίγα 24ωρα πριν μπω στον 9ο εξακολουθεί να μοιάζει με μια μπαλίτσα ακριβώς όπως την κοιλίτσα της μαμάς μου όταν ήταν έγκυος σ´ εμένα (λέει)!
Χαρούμενη που μέσα σ´ όλα πρόλαβα να το κάνω κι αυτό γιατί σε αυτή την δεύτερη εγκυμοσύνη αμφιβάλω αν έχω 3-4 φωτογραφίες που να φαίνεται η κοιλίτσα μου, μην αφήσω παραπονεμένη την μικρή μου πριγκίπισσα. ”A Mi Manera” Gipsy Kings (το τραγούδι του γάμου μας @feeltheflownow)», έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top