Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει την κρεβατοκάμαρα της!

Τι είπε για το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μένουν σε ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι στην Κηφισιά. Πρόκειται για μια καλόγουστη μίνιμαλ κατοικία στην οποία μένουν με τον μόλις δυόμιση ετών γιο τους Μάξιμο.

Home sweet home: Τα 4 πιο στιλάτα σπίτια της ελληνικής showbiz

Η ηθοποιός, η οποία διανύει τον 7ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, μας δείχνει αρκετά συχνά γωνιές από το όμορφο σπίτι της.

Το πρωί της Παρασκευής ανέβασε ένα story στο Instagram μέσα από την κρεβατοκάμαρά της και μας έδειξε τη θέα από το δωμάτιο της.

Κρεβατοκάμαρα Αθηνάς Οικονομάκου

Το Δωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Αυτό είναι το fashionable σπίτι τους στην Κηφισιά

Λίγο αργότερα, η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας τη συνάντησαν στο τελευταίο γύρισμα της σειράς “Έλα στη θέση μου“. 

Η ηθοποιός, η οποία μετά από έξι χρόνια αποχωρεί από τη σειρά λόγω της εγκυμοσύνης της, μίλησε για τα συναισθήματά της, πώς έχει πάρει ο γιος της Μάξιμος το γεγονός πως πλέον θα έχει αδερφάκι αλλά και το φύλο του μωρού που περιμένει.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία. Είναι πολύ ωραίος ο τρόπος που το αποχαιρετώ. Αισθάνομαι ότι έχει κλείσει τον κύκλο του, είναι ούτως ή άλλως πολύ σημαντικός ο λόγος που φεύγω εγώ. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, έπρεπε να τελειώσει, έτσι κι αλλιώς όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Δεν προσέχω τη διατροφή μου, ούτε την πρώτη φορά πρόσεχα. Ο Μάξιμος είναι πολύ χαρούμενος προς το παρόν, περιμένει εναγωνίως το μωρό, τώρα θα δούμε πως θα αντιδράσει αλλά πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Στο γκάλοπ που έκανα για το φύλο του μωρού υπερίσχυσε το κορίτσι. Θα δούμε τι είναι.

Instagram: Οι 10 διάσημοι Έλληνες με τους περισσότερους followers

Ανυπομονώ, τώρα είμαι πολύ συνειδητοποιημένη, πιο ώριμη, ξέρω τι να περιμένω, είμαι καλύτερα από την πρώτη εγκυμοσύνη. Και στην πρώτη πολύ χαρούμενη ήμουν απλά τώρα ξέρω τι να περιμένω, τι με αγχώνει, πόσο να προετοιμαστώ και σε τι βαθμό. Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο γιατί σε λίγο μπαίνω στον όγδοο. Δεν είχα εξ αρχής πρόβλημα με το φύλο του μωρού. Αν ήταν αγόρι θα χαιρόταν περισσότερο ο Μάξιμος γιατί θα ήταν το ίδιο φύλο. Αν ήταν κορίτσι θα ήταν κάτι διαφορετικό οπότε θα ήταν το κατάλληλο γιατί θα είχα και τα δυο. Το πρώτο διάστημα της επόμενης σεζόν δε θα με δείτε κάπου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά» ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top