Γιούλικα Σκαφιδά: Η απάντηση στον Αλέξη Παππά μετά τις δηλώσεις για εκείνη

«Ήταν ένα σχόλιο αυθόρμητο που δεν έχει κάτι από κάτω...»

Δείτε όσα είπε η Γιούλικα Σκαφιδά στο «Ευτυχείτε»

Το σχόλιο της για τον Αλέξη Παππά όσο εκείνος βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης είχε συζητηθεί πολύ

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα κι απαντώντας στους επικριτές τους, ανάμεσα σε αυτούς και στη Γιούλικα Σκαφιδά, το μοντέλο και ηθοποιός δήλωσε: «Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή, να του περνάνε σκέψεις και να λέει “Ας γράψω κι ένα μήνυμα, ας κάνω κι ένα comment”, δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment που έκανε».

Αλέξης Παππάς Survivor

Ο Αλέξης Παππάς κατηγορήθηκε πολλές φορές στο Survivor για την ιδιότητα του να... παίζει θέατρο!

Το σχόλιο της Γιούλικας Σκαφιδά για τον Αλέξη Παππά και την υποκριτική

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η ταλαντούχα ηθοποιός σχολίασε τις νέες δηλώσεις του, ενώ αναφέρθηκε και στο tweet που είχε κάνει για εκείνον.

«Μου αρέσουν τα αγωνίσματα και πορώνομαι, αλλά δεν ξέρω αν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Νομίζω θα έκανε κακό στη δουλειά μου. Το σχόλιο μου τότε για τον Αλέξη Παππά, έγινε γιατί έτυχε να παρακολουθήσω εκείνη τη μέρα μια ώρα, έναν τσακωμό και κάποιον που υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς. Ήταν αυθόρμητο σχόλιο. Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα αγωνίσματα, το αθλητικό κομμάτι. Το ριάλιτι δεν το γνωρίζω τόσο πολύ. Ήταν ένα σχόλιο αυθόρμητο που δεν έχει κάτι από κάτω πραγματικά», απάντησε η ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top