Βασίλης Χαλακατεβάκης: Θα γίνει μπαμπάς αγοριού ή κοριτσιού;

Τι είπε για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Δελιτε στο βίντεο τι είχε πει ο ηθοποιός σε βραδινή εκπομπή για τη μάχη του με τον καρκίνο

Για πρώτη φορά μπαμπάς θα γίνει ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο  του φούρναρη στο «Καφέ της Χαράς».

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά στα 62 του

Η κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφός του,  Δέσποινα Μαραγκουδάκη, είναι έγκυος και ο ηθοποιός δηλώνει στην εφημερίδα «Real Life» πως αυτό το μωρό ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

O Βασίλης Χαλακατεβάκης και η Δέσποινα Μαραγκουδάκη

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Συγκλονίζει μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο

«Μέσα στην καραντίνα και την κατήφεια που ζούμε σίγουρα ένα τέτοιο δώρο είναι η χαρά της ζωής! Αισθάνεσαι ότι κάτι όμορφο θα γεννηθεί, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι υπέροχο, με αισιοδοξία, και νομίζω ότι ήρθε στην κατάλληλη περίοδο που δεν είμαστε στριμωγμένοι από τις δουλειές μας ούτε η σύζυγός μου ούτε εγώ. Πριν την πανδημία είχαμε μπει σε μια καθημερινότητα τόσο έντονη που ήταν σαν να κυνηγούσαμε την ουρά μας» δήλωσε ο ηθοποιός ενώ αποκάλυψε και αν θα γίνει πατέρας κόρης ή γιου.

«Είναι κορίτσι. Για να είμαι ειλικρινής το ήθελα κορίτσι. Η γυναίκα μου ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και παρατηρούσα πόσο επικοινωνιακά και χαριτωμένα είναι τα κορίτσια στις θεατρικές ομάδες. Είχα παρατηρήσει τη σχέση που έχουν με τους πατεράδες τους. Είχα ζηλέψει, αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο. Και μια κρυφή επιθυμία μου ήταν να είναι κορίτσι. Στην οικογένειά μας είχαμε πάντα περισσότερα αγόρια. Ανυπομονούμε να έρθει με υγεία και φωτεινότητα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες» δήλωσε.

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η γυναίκα μου με... κάλεσε στον γάμο μας»

Το ζευγάρι σε παλαιότερη έξοδό του 

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η σύζυγός του είναι μαζί από το 2009 και ο γάμος τους έγινε το 2017.

Διαβάστε και άλλες lifestyle ειδήσεις εδώ 

 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top