Meghan: Μίλησε με τη βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν την κηδεία του Φίλιππου

Ο πρίγκιπας Harry ήταν δίπλα στην οικογένεια του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή

Το στιγμιότυπο που οι δυο πρίγκιπες συνομιλούν μετά την κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φίλιπου/Βίντεο AP

Μπορεί η Meghan Markle να μην πήγε στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όμως ο πρίγκιπας Harry ήταν δίπλα στην οικογένεια του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σύμφωνα με τα ξένα δίκτυα ενημέρωσης η Meghan και ο γιος του ζευγαριού, Archie, επικοινώνησαν με τη βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου.

Συντετριμμένη η Βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρέτησε τον πρίγκιπά της

«Η Meghan μίλησε με τον Harry πριν από την κηδεία του παππού του», αναφέρει μια πηγή στο People και συνεχίζει: « Η Meghan και ο Archie μίλησαν επίσης με τη βασίλισσα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα».

Meghan Markle: Αποχαιρέτησε τον Πρίγκιπα Φίλιππο με ένα συμβολικό στεφάνι

Τον Φεβρουάριο, ο Harry είπε ότι η οικογένεια του έκανε βιντεοκλήσεις με τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο εν μέσω της πανδημίας. «Και οι δύο παππούδες μου κάνουν zoom», είπε ο Harry στον Τζέιμς Κόρντεν. «Έχουν δει τον Archie να τρέχει», πρόσθεσε ο ίδιος.

Markle: Ο πραγματικός λόγος που δε θα πάει στην κηδεία του Φίλιππου

«Η Meghan και ο Harry έρχονταν σε επαφή κάθε μέρα. Εκείνη γνώριζε ότι το ταξίδι στην Αγγλία ήταν δύσκολο για τον Harry. Εκείνος από την άλλη δεν ήθελε να αφήσει τη γυναίκα του και τον γιο τους μόνους», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Αν και στην αρχή τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης έγραφαν ότι η Meghan δεν ταξίδεψε στη Βρετανία λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, η αλήθεια φαίνεται πως είναι άλλη!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Meghan αποφάσισε να μην παρευρεθεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, προκειμένου να μην γίνει το αντικείμενο της προσοχής. 

βασίλισσα Ελισάβετ - Meghan Markle

Βασίλισσα Ελισάβετ - Meghan Markle σε παλαιότερη κοινή τους εμφάνιση στο Παλάτι το 2018/ Φωτογραφία: Ap images

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top