Τσαλίκης: Πώς περνάει την 14ήμερη καραντίνα του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

«Έξω απ΄ το δωμάτιο υπάρχει φύλακας, για να μην μπορεί κανείς να βγει»

Στην Αυστραλία βρίσκεται ο Γιώργος Τσαλίκης τις τελευταίες μέρες, καθώς πρόκειται να πραγματοποιήσει εκεί περιοδεία. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας, όποιος επισκέπτεται στην Αυστραλία πρέπει να μείνει σε αναγκαστική καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών ακόμα και αν έχουν βγει αρνητικά όλα τα Covid-19 tests που έχει υποβληθεί ή ακόμα κι αν έχει εμβολιαστεί.

Τσαλίκης: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που έχει λάβει για μια εμφάνιση

Έτσι ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής κάνει αυτή την 14ήμερη καραντίνα μαζί με τους συνεργάτες του σε ξενοδοχείο στο Σίδνεϋ και αποκαλύπτει μέσω social media ότι είναι πολύ αυστηρή η φρούρησή τους εκεί αλλά και πώς περνάει την μέρα του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

«Έξω απ΄ το δωμάτιο υπάρχει φύλακας, στον όροφο για να μην μπορεί κανείς να βγει. Έτσι και βγεις έξω απ΄ το δωμάτιο, έστω στο διάδρομο και σε τσακώσουνε, ξεκινάς την καραντίνα των δεκατεσσάρων ημερών απ΄ την αρχή»  εριγράφει στα Instastories του ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ο Γιώργος Τσαλίκης μέσω ζωντανής σύνδεσης παρουσιάζει κανονικά την καθημερινή εκπομπή του "60 Seconds on Call" στον Sfera 102,2 στις 21:00, ενώ στον ελεύθερό του χρόνο χαλαρώνει, βλέπει τηλεόραση, κοιμάται και γυμνάζεται μέσω web.

τσαλικης καραντίνα αυστραλία

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τον πρώτο Έλληνα καλλιτέχνη που ταξίδεψε εκτός συνόρων για εμφανίσεις εν μέσω πανδημίας.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top