Μιχάλης Ρέππας: «Τον τελευταίο καιρό έχω χάσει τον ύπνο μου»

«Στα 47 μου έπαθα κρίση ηλικίας», είπε ο ηθοποιός – σεναριογράφος

Μετά από 25 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση ο Μιχάλης Ρέππας αποφάσισε να επιστρέψει.

Θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη την παράσταση «Συμπέθεροι Από Τα Τίρανα» γεγονός που τον έχει χαροποιήσει, αλλά υπάρχει κάτι που τον έχει φοβίσει και το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τον ύπνο του.

Οι Τρεις Χάριτες και το Δις Εξαμαρτείν επιστρέφουν στις οθόνες μας

«Είμαι πάρα πολύ καλά και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά δημιουργικά. Δεν το λέω επειδή πρέπει να παρουσιάσω μια δουλειά, αισθάνομαι τριαντάρης. Έχω πάρα πολλή όρεξη να μπω στα γυρίσματα. Φοβάμαι πάρα πολύ τι αποδοχή θα έχει η δουλειά. Έχω χάσει τον ύπνο μου από την ώρα που το αφήσαμε με τον Θανάση, έχω χάσει τον ύπνο μου! Από την άλλη λαχταράω πάρα πολύ. Είναι μια ομάδα ηθοποιών που συμφωνήσαμε σε αυτή τη δουλειά και θέλω πάρα πολύ να παίξω μαζί τους. Θα παίξω κι εγώ. Είναι σε 26 κεφάλαια η ίδια ακριβώς ιστορία», δήλωσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night show».

Μιχάλης Ρέππας: «Μετάνιωσα τη διαφήμιση με τις Τρεις Χάριτες!»


Η κρίση ηλικίας στα 47

Ο ηθοποιός – σεναριογράφος εξομολογήθηκε πως  στα 47 του χρόνια έπαθε κρίση ηλικίας και για 2-3 μήνες έπαθε μια μελαγχολία. «Για κάθε άνθρωπο έρχονται κάποιες κομβικές στιγμές. Εγώ στα 47 έπαθα κρίση ηλικίας. Εκείνη είναι η στιγμή που αναγνωρίζεις τη φθαρτότητά σου, τη θνητότητά σου, ότι όλα κάποτε τελειώνουν και πρέπει να συμβιβαστείς ότι έχεις περάσει σε μια άλλη φάση. Για δύο – τρεις μήνες έπαθα μελαγχολία. Είναι η ξαφνική απώλεια νοήματος. Γίνονται όλα ασπρόμαυρα, δεν έχεις επιθυμία για τίποτα, χάνει το νόημα το καθετί. Και μετά σαν να πήραν από μόνα τους πάλι χρώμα, ένιωσα σαν να αντέδρασε το σώμα μου. Εγώ μπήκα στα 30 σε ένα ασανσέρ και αυτό δεν σταμάτησε ποτέ. Όταν έγινε και το “Safe Sex” είπα μέσα μου ότι έγιναν αυτά που ήθελα, τώρα;»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top