Μιχάλης Ρέππας: «Μετάνιωσα τη διαφήμιση με τις Τρεις Χάριτες!»

Σε ποιους χρωστάει χρήματα;

Χείμαρρος ήταν ο σκηνοθέτης-σεναριογράφος, Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος μίλησε για τα χρέη του, για τα επιτυχημένα σήριαλ που έχει κάνει και για τις συνεργασίες του!

«Είμαι 60 ετών. Παίρνω χάπια για την πίεση, για τη χοληστερίνη, να μην καλύπτομαι από τα ασφαλιστικά ταμεία γιατί δεν έχω λεφτά να τα πληρώσω. Δεν το είχα φανταστεί. Χρωστάω 35.000 στον Θανάση Παπαθανασίου και 31.000 στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, άρα ζω από την ελεημοσύνη τους» ομολόγησε και συμπλήρωσε:

«Μακάρι να μην την είχα κάνει τη διαφήμιση (σ.σ. με τον καφέ και τις «Χάριτες»), την πήρε ολόκληρη το κράτος».

Όπως είπε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, το τηλέφωνό του χτυπάει συχνά με προτάσεις για την τηλεόραση αλλά «όταν ζητάνε 120 επεισόδια τον χρόνο και μετεμψύχωση του Σαίξπηρ να είσαι βλακείες θα γράψεις».

Για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή μίλησε με τα καλύτερα λόγια:

«Η Δέσποινα δεν κουράζεται, δεν πεινάει, δεν θέλει να πάει στην τουαλέτα, δεν ιδρώνει, δεν μας στεναχώρησε ποτέ σε τίποτα» είπε για τη συνεργασία του με την τραγουδίστρια στο «Δικό μας σινεμά».

«Έχω δώσει ρόλο σε γκαρσόνι που μας σέρβιρε και ήταν ο Κώστας Γκρέκας», είπε για να τονίσει ότι θα έδινε ρόλο σε οποιονδήποτε του κάνει, ακόμα και στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μίλησε όμως και για τις «Τρεις Χάριτες», για τις οποίες είπε ότι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου «δείλιασε» και δεν πήρε τον ρόλο που τελικά έκανε η Νένα Μεντή. Αντίστοιχα στο «Δις εξαμαρτείν» ο ρόλος του Χάρη Σώζου είχε προταθεί στον Τάσο Χαλκιά αλλά εκείνη την εποχή έκανε τον «Σάκη τον υδραυλικό».

Τέλος, τόνισε ότι «μπορεί να ήταν και λάθος στρατηγική επιλογή το ότι δεν επιτρέψαμε να προβάλλονται σε επανάληψη οι ‘Τρεις Χάριτες’ και το ‘Δις εξαμαρτείν’. Το είχαμε κάνει με το αιτιολογικό ότι αφού δεν πληρωνόμαστε γιατί να βγάζουν λεφτά από τις επαναλήψεις;»
 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top