Συγκλονίζει ο Ζούλιας: «Η φίλη μου πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο»

«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει, αλλά συμβαίνει» λέει για τον κορωνοϊό

Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας στη νέα του ανάρτηση στο Facebook όπου με ένα μακροσκελές κείμενο αναφέρει πως η φίλη του, με το όνομα Πέρσα, έφυγε από τη ζωή στον θάλαμο ενός νοσοκομείου, χωρίς κανείς να είναι δίπλα της, αφού οι κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊο δεν επιτρέπουν τις επισκέψεις στα νοσοκομεία. 

Ακόμη, ο διάσημος σχεδιαστής υψηλής ραπτικής εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τα 9 μόνο άτομα που επιτρέπεται να παρευρεθούν στην κηδεία της άτυχης γυναίκας, που ήταν ένα ακόμη από τα θύματα του φονικού ιού.

Ο ίδιος αναφέρει ωστόσο, πως θα βρεθεί εκεί για να της αφήσει ένα λουλούδι και να την αποχαιρετήσει, όταν η οικογένειά της αποχωρήσει.

Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια

«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει… αλλά συμβαίνει… Η φίλη μου πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο… χωρίς να μπορεί να την δει κανείς… Το τελευταίο γραπτό μήνυμά της…ΦΟΒΑΜΑΙ… Μετά την διασωλήνωσαν… μετά έφυγε… Έτσι απλά με συνοπτικές διαδικασίες… ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑ… Απαγορεύεται πλέον βάσει ειδικού νόμου… Κάποτε σε ‘βάζαν σε έναν θάλαμο με αέρια και έπρεπε να είσαι εβραίος… Αφήστε με να φανταστώ ότι θέλω… Θα παραδοθεί σε σάκκο… κατευθείαν για ταφή… 9 άτομα στην κηδεία…

Με λίγα λόγια ούτε κανείς να της πει το τελευταίο αντίο.. Εγώ θα πάω από μακριά… και όταν φύγουν οι 9 της οικογένειας ,θα αφήσουμε ένα λουλούδι οι τόσοι φίλοι.. η άλλη της οικογένεια… Αυτός ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος σίγουρα είναι ο ΠΙΟ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΣΚΛΗΡΟΣ… Τα λέμε αύριο αγαπημένη μου Πέρσα και δεν θα με σταματήσει τίποτα … πήγαμε τόσα ταξίδια για τη ζωή μας μαζί… Θα είμαι μαζί σου και στο τελευταίο σου…».

 

Ειναι αδιανοητο αυτο που συμβαινει... αλλα συμβαινει... Η φιλη μου πεθανε μονη της σε ενα νοσοκομειο... χωρις να μπορει...

Posted by Vassilis Zoulias on Wednesday, April 14, 2021

 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top