Πετρουτσέλι: «Ήμουν ασυμπτωματική και κόλλησα όλη την οικογένεια κορωνοϊό»

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας για την περιπέτεια με τον ιό

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος νοσούν από κορωνοϊό και τις τελευταίες εβδομάδες παραμένουν στο σπίτι τους.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Θετική στον κορωνοϊό όλη η οικογένειά της!

Την είδηση έκανε γνωστή το μεσημέρι της Τετάρτης (14/04), η ίδια η Φλορίντα με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram με αφορμή την επέτειο γάμου της συμπληρώνοντας πως και τα δυο της παιδιά είναι θετικά στον ιό.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την περιπέτεια με τον Covid – 19 τονίζοντας πως ήταν ασυμπτωματική και δεν κατάλαβε πώς κόλλησε.  

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι στη φάση που σχεδόν τελειώνει. Έχουν περάσει δυο βδομάδες. Δεν ξέρω πως κόλλησα. Φαντάζομαι κάτι απλό συνέβη. Εγώ κάνω συνήθως μια φορά τη βδομάδα τεστ. Βγήκα θετική και δεν είχα κάποιο σύμπτωμα. Πέρα από μια ελαφρά ενόχληση στον λαιμό, σαν να είχα κρυώσει. Τις πρώτες τέσσερις μέρες έμεινα απομονωμένη κάτω σε ένα υπόγειο. Μετά από τέσσερις μέρες με πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου να ανέβω γιατί είναι όλοι θετικοί. Ο μικρός είναι 10 μηνών και η μεγάλη δυόμιση χρονών. Τα παιδιά δεν έχουν κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ίσα-ίσα έχουν υπερβολική ενέργεια. Παίρνουν κάτι βιταμίνες για το ανοσοποιητικό και νομίζω πως τους δίνει παραπάνω ενέργεια. Αλλά είμαστε καλά. Πέρασε σχετικά χαλαρά αυτό» δήλωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top