Κόνι Μεταξά: Η απάντηση σε follower που την κατηγόρησε για επίδειξη πλούτου

Όσα είπε η κόρη του Λευτέρη Πανταζή στο Instagram

H απάντηση της Κόνι όταν την ρωτούσαν οι followers της αν είναι έγκυος

Πολλοί είναι οι followers της Κόνι Μεταξά στο Instagram που της ζητούν καθημερινά να τους δείξει τα ρούχα της, στιλιστικές ιδέες αλλά και πώς τακτοποιεί την γκαρνταρόμπα της. Έτσι, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή έφτιαξε και δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο – ντουλάπα της.

Κόνι Μεταξά: Ο σύντροφός της δημοσίευσε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία

Κόνι Μεταξά: Κι όμως! Αυτό είναι το πραγματικό της ύψος!

Το εν λόγω βίντεο φαίνεται πως ενόχλησε μία από τους διαδικτυακούς της φίλους, η οποία δε δίστασε μάλιστα να της στείλει μήνυμα και να της κάνει παρατήρηση για επίδειξη πλούτου σε μια εποχή δύσκολη, που πολλοί είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν δεύτερη αλλαξιά ρούχα.

Η Κόνι Μεταξά ιδιαίτερα ενοχλημένη από το περιεχόμενο του συγκεκριμένου μηνύματος, το κοινοποίησε δημόσια, κι έγραψε: «Με αφορμή αυτό το μήνυμα, θέλω να πω ότι σε αντίθεση με πολλούς άλλους “celebrities” και “influencers” εγώ πολλές φορές δεν δείχνω πράγματα που κάνω γι’ αυτό το λόγο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση ένα τέτοιο μήνυμα με προσβάλλει. Γιατί; Γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με ρούχα. Θα έλεγες αυτό το πράγμα σε μία στιλίστρια ας πούμε;

Επίσης, κάποιος που παρακολουθεί αυτό το προφίλ ξέρει πως εσείς μου ζητάτε τέτοια βίντεο, και τα κάνω για να σας βοηθήσω με την τακτοποίηση και όχι για να “φλεξάρω” τον πλούτο μου. Ίσα ίσα είμαι η μόνη στην Ελλάδα που σας λέει αλήθεια για το πόσο κοστίζουν αυτά που φοράει και από που τα αγοράζει… Κάπου ώπα. Και πριν στείλεις μήνυμα κάνε πρώτα μία σκέψη».

Δείτε τις αναρτήσεις της Κόνις Μεταξά στο Instagram:

Κόνι Μεταξά Κατηγορήθηκε Για Επίδειξη Πλούτου

Κόνι Μεταξά  Κατηγορήθηκε Για Επίδειξη Πλούτου

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top