Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Επέστρεψαν στην Κρήτη

Είναι το «δεύτερο» σπίτι τους

Με εξομολογητική διάθεση η Βάσω Λασκαράκη στο «Πάμε Δανάη!»

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη μαζί με την 6χρονη κόρη της, Εύα. 

Λασκαράκη - Σουλτάτος

Λασκαράκη: Πώς γνωρίστηκε η κόρη της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του γνωστού σεφ, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη, σύσσωμη η οικογένεια τον ακολούθησε!

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν ταξιδέψει ξανά για δουλειά, μένοντας εκεί για δύο εβδομάδες. Το γεγονός ότι η κόρη της Βάσως Λασκαράκη κάνει τηλεκπαίδευση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή τους να αφήσουν για λίγο την Αθήνα και να μείνουν στην Κρήτη.

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω τελειώσει με τη μητρότητα!»

«Ναι αποφασίσαμε να έρθουμε στην Κρήτη για δύο εβδομάδες γιατί ο άντρας μου έπρεπε να κατέβει για δουλειές και αφού η κόρη μου κάνει τηλεκπαίδευση μπορέσαμε να το κάνουμε. Όσο να πεις εδώ η καραντίνα περνάει λίγο πιο ευχάριστα. Η Κρήτη είναι ένας τόπος μαγικός και αισθάνομαι πολύ όμορφα που έχω ένα μέρος σαν την Κρήτη να νιώθω ότι είναι δικό μου μέρος. Οι άνθρωποι εδώ είναι απίστευτοι, με έχουν αγκαλιάσει με φοβερό τρόπο. Πέρα από τη δική μου οικογένεια εδώ στην Κρήτη και όλοι οι άνθρωποι όσοι έχω γνωρίσει εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και γενναιόδωροι», είχε δηλώσει η Βάσω Λασκαράκη στο themakriti.gr στις αρχές του περασμένου Μάρτη.

Σουλτάτος - Λασκαράκη ταξίδι στην Κρήτη

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Δείτε πώς έχουν διακοσμήσει το cosy σπίτι τους

Τόσο ο Λευτέρης Σουλτάτος όσο και η Βάσω Λασκαράκη με τη μικρή Εύα χαίρονται τις ομορφιές που απλόχερα προσφέρει η ζωή στο νησί, ενώ απολαμβάνουν τη φύση. Την αποκάλυψη του οικογενειακού ταξιδιού στην Κρήτη έκανε το ζευγάρι, δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram.

Σουλτάτος - Λασκαράκη ταξίδι στο Ηράκλειο Κρήτης

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top